Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok. Hány évesen maszturbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Hány évesen maszturbáltatok először?

Figyelt kérdés
És hogy kezdtetek bele?izgatás? stb.?!
2011. aug. 8. 23:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

73%osv agyok..

nem tudom egyszerűen mintha nem is én lettem volna.. gondoltam fel lehettem izgulva.. és egy fesztiválon csináltunk ilyen bábut ami abból állt hogy egy lufi és meg volt tömve liszttel,, és elkezdtem gyúrogatni és hosszúkás lett..gondoltam ez hasonlít a f*szra, és mivel tudtam mi történik "akkor", ezért elkezdtem dörzsölni vele a csiklómat..és így.. aztán egyszer csak (nem maszti közbe) kilyukadt a lufi és kifolyt aliszt, nem volt több ezköz, ezért onnantól kezdve a kezemmel csináltam..

azóta kb. 5-6 éve.:D

2011. aug. 8. 23:49
 12/19 anonim ***** válasza:
12
2011. aug. 8. 23:50
 13/19 anonim ***** válasza:
49%

ja és "lufis vagyok"

levelezgettem abban az időben egy 18-19 éves perverz f*szival aki hát beteg volt mert még velem is levelezett mindenféle perverz dologról, rajzolt mindenféle lezbi meg mindenféle puncit, és ő kérdezte hogy szoktam-e maszturbálni, kérdeztem mi az. írta rá hogy hgoyan kell csinálni. kipróbáltam..és ugyanaz az érzés jött mint a "lufival" már egy ideje..szóval mondtam hogy igen..

eleinte nem tudtam mi az, de akkor rájöttem.

mivel a fiú írása olvashjatatlan volt éveking masztorbálásnak hívtam a fejemben aztán egy popcorn újságban olvastam hogy "maszturbálásnak" írják..volt akkoriban (8-10 éves kor.) egy barátnőm (12-14), vele lezbultunk néha és ő is így nevezte.. évekig tévhitben voltam! :D

2011. aug. 8. 23:52
 14/19 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 8. 23:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Hogy öszinte legyek,én is oviban kezdtem akarcsak a lányok töbsége...elkapott a láz úgy kb.5 éves koromtol kb 10-11 éves koromig aztán rajöttem hgy ez nem helyes...egy ideig nem csináltam aztán 14évesen eléggé keményen nekiálltam 15éves koromig,mostmár nincs szükségem rá.negjegyzem hogy mindig nagyon félve csinaltam és sohasem sikerült kielégülnöm úgy ahogyan azt kell :D
2011. aug. 9. 00:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Már óvodások is izgatják a kukijukat/puncijukat, de ők még nem orgazmus elérése céljából, csak egyszerűen jól esik nekik.
2011. aug. 9. 07:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Rámírhatnál kérdező,priviben
2011. aug. 9. 07:38
 18/19 anonim ***** válasza:
16 vagyok, és még nem maszturbáltam, de nem is vonz! viszont ujjaztak már meg. :)
2011. aug. 9. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Kb. 8 évesen csináltam először, de akkor még nem tudtam mi az, csak jól esett, ha plüssökhöz dörgöltem magam. Már akkor is mindig volt orgazmusom, csak akkor még arról sem tudtam, hogy mi is az. Ujjazni csak 14 éves koromban kezdtem magam.
2011. aug. 9. 14:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!