Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rég vesztettem el és nem merek nögyogyázhoz menni nagyon fog fájni az elsö vizsgálat? A többi lent:S 19. L
Figyelt kérdés
Tehát nemrég vesztettem el oylan 3 hete azóta már csináltuk 6-7 alkalommal....de az elején naggyon nehezen meg be tök szüz vagyok még...de van mikor bese emgy és abbahadjuk hiába nevedvesedek be:SElszeretnék menni a nögyogyászhoz rutin ellenörzésre de nem merek mert félek h szét repedek vagy nagyon fog fájni mikor bellröl vizsál meg:SHizs mikor nem vagyok felizgulva be se meg mikor meg felvagyok nehezen akkor ott milessz?2011. aug. 8. 23:11
1/8 anonim 

válasza:

valószínüleg ha elsőnek mész, akkor lehet hogy csak kérdéseket tesz fel.. legalábbis nekem ugyvolt..
pl.:
élek-e nemi életet?
ha igen, milyen gyakran?
első menses?
utolsó menses?
stb...
2/8 anonim 

válasza:

hát nagyon körültekintően válassz,esetleg ajánlás alapján, mégjobb ha magán és sokat kér. sztksok 90%át nem érdekli ki mit érez ugyanolyan durvák és nagyon rossz érzés tényleg a kiszolgáltatottság szinte fel se fogják egy nőnek mennyire intim ez a dolog és nem úgy kéne bánni vele mint egy kutyával. nekem csak rossz élményem van pedig soknál jártam már,nincs pénzem magánorvosra, szóval, jól kérdezz körbe hátha ismernek egy olyant aki emberből van
3/8 anonim 

válasza:

amúgy többnyire nem fáj (síkosítják általában ha felnyúlnak vmivel) ,hanem inkább csak nagyon rossz, én pl utólag nehezen felejtem el az érzést.
4/8 anonim 

válasza:

Én eddig akárhányszor voltam nőgyógyásznál sosem éreztem fájdalmat,max annyit,hogy kicsit kellemetlen.
5/8 anonim válasza:
Én először szűzen mentem nőgyógyászhoz, mert jóindulatú cisztám volt. De emlékeim szerint, nem fájt különösebben, csak elég kislány voltam és az volt kellemetlen az alapproblémán kívül, hogy az első férfi, aki lát szétterpesztett lábakkal, egy 50-es kissé mogorva fazon. Amúgy a kacsa (amit óvatosan beléd csúsztat a doki, hogy lássa a dolgokat) egy fémeszköz és kicsit hideg, de ez sem mindenképpen kellemetlen. Ami biztos, hogy kérdezz utána ki mennyire van megelégedve a nőgyógyászával és válassz olyat, akinek jó híre van, főleg, ha ennyire aggódsz miatta. Szerintem általában a vizsgálat nem jár a legtöbbünknél fájdalommal, de az fontos, hogy az orvos kedves legyen.
6/8 anonim 

válasza:

Mi az, hogy nem mersz nőgyógyászhoz menni? Ha a szexre érett vagy, ahhoz is legyél érett, hogy orvoshoz menj!!! Viseld a tetteid következményeit!!!
7/8 anonim 

válasza:

Ha nincs panaszod, nem fáj a vizsgálat, maximum kellemetlen.
8/8 A kérdező kommentje:
Azért feküttem le vele mert ugy volt h majd elvesz...komoly volt az egész kapcsolat 3 éve eggyütt voltunk és még csak most történt meg!! Ne itélj meg nem is ismersz ! amgy meg nyugodtan mondhatsz rolam amit akarsz ,hisz a kutyak is ugatnak ha valakit nem ismernek! Kiváncsi vagyok te hányévesen vesztetted el...Az előzőeknek köszönöm szépen a NORMÁLIS válaszokat:) amugy enm engem kéne csesztetni aki 19 évesen veszti el hanem 13-17 éveseket...ennnyi
2011. aug. 9. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!