Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgulok fel ennyitől?
Figyelt kérdés
Mostanába ha nézek egy filmet és csókolóznak benne mér attol kezdek felizgulni..miért van ez? :S 13/L2011. aug. 8. 22:06
3/23 anonim 

válasza:

Rendben van ez, velemi is néha így van, bár én fiú vagyok :D
Ha gondolod, írj privit...
13/F
6/23 anonim 

válasza:

Beszélgetni, ismerkedni. Semmi olyan... És ahogy írták előttem, járjunk a járdán. :D
7/23 anonim 

válasza:

Mert mostanra válsz ivaréretté, és nemsokára foganóképes leszel. A hormonok miatt feléled benned a szexuális vágy.
Nagyon jó ha könnyen felizgulsz. Tanuld meg a tested reakcióit, és masztizz sokat, a későbbi sikeres nemi életed érdekében.
Különben pedig ne aggódj, teljesen rendben vagy!
Ha kérdésed van írj privit! :)
9/23 A kérdező kommentje:
képzled már több mint egy éve "foganóképes" vagyok X)
2011. aug. 8. 22:32
10/23 A kérdező kommentje:
*képzeld
2011. aug. 8. 22:32
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!