Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, nők, kinek volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők, kinek volt már heteroként olyan leszbikus élménye, hogy egy barátnője belé szeretett, s hogyan reagáltad le, és hány évesek voltatok, idősebbek is írjanak bátran?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj mindig ezt a hülyeséget erőltetni? Erre vered, vagy mi?
2011. aug. 8. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:
velem megesett 2x is...az egyik nemsokkal később leköltözött vidékre,a másikkal meg smárolgattunk néha bulikba...de nem vagyok lezbikus
2011. aug. 9. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez a téma engem is érdekel.
2011. aug. 9. 23:27
 4/6 A kérdező kommentje:
konkrét élmények, lányok, hogyan reagáltátok le?
2011. aug. 10. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:

van barátom de a legjobb barátnőmmel néha szoktunk smárolni ha nem látja senki

egyszer kipróbáltuk egymást izgatni de rájöttünk hogy azért mind ketten jobban szeretjük a fiukat

azért néha szoktuk egymást vibrivel kényeztetni meg ujjal, csikló nyalogatás de semmi extra, ez néha van csak

smárolni meg ugy naponta 1x 2x szoktunk csak ha nála vagyunk vnálam és ha nemlát senki

ez olyas féle poén vagy nemtudom, ha jól esik mért ne csinálnánk?(barátommal is pettingelünk természetesen, vele azért sürübben. szex még nem volt)

18/L

2011. aug. 13. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem jöttem be neki, de egy házi bulin adott egy szájpuszit mert felvetették h ki merné megtenni, és én is benne voltam, nagyon tetszett (első szájpuszi-, csókélmény)!
2011. aug. 13. 18:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!