Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szokott fájni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szokott fájni a hasatok maszturbálás után?

Figyelt kérdés
Nekem előfordul, hogy néha, ha megujjazom magam, utána fáj a hasam alsó része. Ez normális?
2011. aug. 8. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyen tapasztalom nekem a menzim elott kb egy hettel szokott jelenykezni addig amig megjon. De ha a parommal szeretkezunk azutan is ez van. Ha elelvezek akkor is faj ha nem akkor is.:) Neked mikor jelentkezik?
2011. aug. 8. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Kb. egy hete múlt el a menzeszem.
2011. aug. 8. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet petefeszek gyulladasod is, az is okozhatja, vagy pedig valamilyen fertozes. Szerintem ha csak most jelentkezett es meg tartani fog mindenkeppen menj el dokihoz. Komolyabb dolgok meddoseghez is vezethetnek, szoval jobb az elovigyazatossag. Nem ilyesztgetni akarlak csak ha nem mulik ne halogasd, de is megnyugszol.:)
2011. aug. 8. 22:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors és hasznod választ! :)
2011. aug. 8. 22:03
 5/7 A kérdező kommentje:
*hasznos
2011. aug. 8. 22:04
 6/7 Kittike.e ***** válasza:
Igen, előfordul hoogy nekem is fáj, de nem vészesen. Neked mennyire? Ha annyira durva, nézesd meg magad.. Ha nem akkor ne aggódj, szinte természetes..! :)
2011. aug. 8. 22:11
 7/7 anonim válasza:

akkor nem jól csinálod. az orgazmus fájdalomcsillapító.

beszéld meg a kezeddel, hogy másképp csinálja, mert neked ez fáj. meg fogja érteni.

2011. aug. 9. 10:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!