Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátomnak este ha felveszek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnak este ha felveszek egy pici, csipkés toppot striptízeljek is hozzá? Vagy csak mutassam magam és másszak rá?

Figyelt kérdés
És még egy kérdés:ez egy kivágott top ( az egész fekete csipke és a hasam közepéig ér) és egy csipkés fehér fekete bugyival venném fel ez ígyszexi?
2011. aug. 8. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
nagyon szexi. sztriptízelni nem muszáj. csak teperd le :P
2011. aug. 8. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
én nem szeretem ha megvárakoztatnak :D iknább csak mássz rá annak is nagyon örülni fog
2011. aug. 8. 21:53
 3/4 anonim válasza:
ne csak sztriptízelj, dugd fel magadnak a bárpultot.
2011. aug. 9. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a sztriptízre szavaznék. Azzal jól fel tudod húzni és utána még jobb lesz az este :-)
2011. aug. 9. 11:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!