Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon érdekes segíts?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon érdekes segíts?

Figyelt kérdés
pénteken kezdett megjönni a menstruációja a barátnömnek de ő eltolta és csak barnás folyása volt. szexeltem vele de még mindig nem jött meg neki. lehet valami gond? mert amugy nem szakadk ki a gumi. de folyhatott ki sperma? lehet terhes? a szex eltolhatja? köszi a válaszokat
2011. aug. 8. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:

A szex eltolhatja.. :) ezt mindenkinek tudni kellene :)

Tehat,itt az elso valasz :D !

2011. aug. 8. 20:10
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ:) de lehet terhes?:S h kifolyt volna valami agumiból?
2011. aug. 8. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
eltolta? ezt fejtsd ki kérlek, nem értem
2011. aug. 8. 20:12
 4/9 A kérdező kommentje:
vannak különbözö módszerek és ugy... h csak barnás folyása volt na de ha eltolja a szex akkor azt hogyan? hány napig?
2011. aug. 8. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:

elso valaszolo vagyok :)

Tehat,mivel csaj vagyok,tudom :)

Annyi ez,hogy ha menstruacio kozben lefekszik a csaj baratjaval,akkor ennek az lehet a kovetkezmenye,hogy masnapra mar megszunik a verzeS(ez esetben a barnas folyas).

Ezt a nogyogyaszoktol tudom :)

De arra,hogy terhes maradt-e a csaj..epp ma neztem utana az ovszerek "sikerenek",ugymond.. nem 98% hatekonyak,hanem cask 85%-ban!!!!

Csak senki nem akarja ezt elfogadni :)

Tehat,15% lehetseges,hogy a csaj terhes...de .. ne parazz! nem biztos,hogy terhes,nagyon kicsi az esely ra,ha nem szakadt ki :)

Ha van meg kerdes,kerdezz ! Remelem adhatok hasznos valaszokat :)

2011. aug. 8. 20:18
 6/9 A kérdező kommentje:
úristen nagyon köszsönöm a segítséget:) és kb mikorra jön meg neki? kifolyhat a gumiból a cucc?:S ha most be vesz fogamzásgátlót hamarabb jön meg neki? (nem 72órás)
2011. aug. 8. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Hat hogy mikor jon majd meg,azt nem tudhatom :)

Meg hogy kifolyhat? nagyon kicsi esely van arra ! :)

Es azt ajanlom,hogy a fogamzasgatlot ne vegye ossze-vissza,hanem pontos idoben,csak azon a napon,amikor azt kell :)

neki ezt tudnia kellene,de jobb lenne nogyogyaszhoz meni(gondolom o ajanlott bizonyos fogamzasgatlot!)

es a nodoki majd megoldja ! :) mas kerdes ?:)

2011. aug. 8. 20:49
 8/9 anonim válasza:
ha beleelveztel volna is kis esellyel lehetne terhes;)
2011. aug. 8. 20:55
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm csak mert nagyon szeretem és aggódok miatta:)<3 mégeygszer köszi a válaszokat örök hálám
2011. aug. 8. 21:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!