Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és biszex srácok! Ti hogyan szednétek fel egy pasit? Hogy közelednétek hozzá? Mit tennétek?
Én nem vagyok meleg, de érdekelne, hogy hogy is megy ez. Ahogy elnézem a mai világot, ha csak úgy leszólítanál egy jó pasit, jó eséllyel képen törölne, leb*zizna stb. stb. Azt meg nem tudom elképzelni, hogy ha egy amúgy tök ismeretlen emberhez akarsz közeledni, hogy tudnád kipuhatolni, hogy van-e nála egyáltalán esélyed. Hogy próbálkozhatsz-e, vagy ha kiderül, hogy mit is akarsz akkor egyből... szóval értitek.
Ezt ti hogy csináljátok?
Persze vannak külön erre specializálódott honlapok, meleg bárok, de az ember nem olyan, hogy keretek közé tudná szorítani az ilyesmit. Ha valami egyéb helyen tetszik meg valaki és nem tudod megállni, hogy ne szólítsd le, akkor viszont fenn áll a veszélye, hogy az illető egy véresszájú homofób.

Először is sokszor ránézésre kitűnik valakiről, hogy teljesen heteró, azzal nem is próbálkozom. Akiről nem vagyok meggyőződve teljesen, az sem mindig biztos, mert rengeteg meleg/biszex férfi még önmaga előtt is titkolja, próbál heteró lenni, nője/felesége van.
Meg kell ismerkedni vele, és az ember apró jelekből úgyis meglátja előbb-utóbb, kivel lehet próbálkozni. Volt olyan kollégám, aki full meleg volt - de annyira a heterót játszotta még maga előtt is, együtt élt egy csajjal, stb. hogy pl. az ilyenek teljesen reménytelenek - úgy kell nekik, ők akarnak boldogtalanok lenni!
Szóval jó emberismeret és megfigyelőképesség kell, de akkor sem garantált az eredmény. Egyszer egy melegek által látogatott helyen majd elájultam, amikor egy kollégámmal összetalálkoztam, akiről soha nem is feltételeztem volna.
Szóval nincs kész recept erre.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!