Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen egy érzéki csók számoto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy érzéki csók számotokra?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
A csók, az csók marad. Abban nem lehet semmi érzékit találni. A többi tényező a fontos.
2011. aug. 8. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Fantasztikus!Nem lehet leírni szavakban,egyszerűen felemelő.Mindenkinek mást jelent az érzéki.Van aki a vadabb csókokat szereti jobban,van aki a lágy csókot.
2011. aug. 8. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerény személyem szerint a lassú, lágy csókot szeretem :)
2011. aug. 8. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Én is a lassú, lágyért vagyok oda!:)

Néha max kicsit hevesebb!:)

2011. aug. 8. 19:39
 5/7 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Érzéki csók.. Fogós kérdés.. De szerintem egy érzéki csók olyan, hogy úgymond a párod lelkét is megcsókolod..Bővebben: teljesen egymásra hangolódtok, a párotok minden rezdülésére figyeltek és úgy érzitek ez egy tökéletes pillanat, ami soha ne múljon el.. Ez lehet vad, lassú, nyelves sima.. Az a lényeg, hogy mind a ketten odáig legyetek a másikért és úgy csókolózzatok, úgy lehet igazán érzéki egy csók... Az érzelmek nélküli csók, szerintem olyan, mintha egy száraz kenyeret ennél minden nélkül.. Az érzéki pedig, ami érzelemmel teli, olyan mint egy jól megrakodott szendvics. :)
2011. aug. 8. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Olyan mint az ujféle globus csipős kecsap.
2011. aug. 8. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Van benne sok szájrapuszi van benne és az,amikor egymás alsó és felső ajkával a másik alsó vagy felső ajkát zárjátok össze a sajátotokkal :) plusz lassú nyelvezés,majd újra az egész:) És természetesen p*ncinedvesítő ;)
2011. aug. 8. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!