Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi és biszex lányok! Ti hogyan szednétek fel egy lányt? Hogy közelednétek hozzá? Mit tennétek?
Én teljes mértékben hetero vagyok, szóval érdeklődésem pusztán csak elméleti, viszont nem tudom elképzelni, hogy oda merjek lépni csak úgy egy ismeretlen lányhoz, aki megtetszik, leszólítani és bepróbálkozni nála. Ahhoz pedig valószínűleg nem vagyok elég ügyes, hogy anélkül kipuhatoljam, hogy mit reagálna a fentiekre, hogy lelepleződnék.
Ti hogy csináljátok?

Leszbi bárokban nagyot nem tévedhetsz :P Én úgy szoktam, hogy bókolok neki megkérdezem van-e valakije, ha nincs megkérdezem, hogy leszbi/biszex-e ha igen akkor coolság van, ha nem akkor beszélgetek vele tovább, majd elköszönünk egymástól. Magyarul pont mintha egy heteró pasi odamenne egy lányhoz.
25/L
Ezt értem.
Csak én nem tudnám elviselni, hogyha valaki undorodva nézne rám, amikor kiderül, mit is akarok.
Persze ha már valaki bemegy egy leszbi bárba akkor nem fog így reagálni, de mi van akkor, ha valami egyéb, "semleges" helyen tetszik meg egy lány.
Tudom is én, egyetemen egy évfolyamtársad, strandon, valami akármi más szórakozóhelyen, utcán, tudom is én.
amugy ez engem is érdekel :)
én is biszex vagyok..de ez az ismerkedés nem megy nekem egy lánnyal..főleg hogy nemis tudja senki rólam h az vagyok.. :D 17/L

19:36 vagyok: Figyelj mivel senki fölé nincs villogó neonfelirattal odaírva, hogy éppen melyik nemhez vonzódik, ezért még ha ki is derülne, hogy a kiszemelt heteró, akkor sincs nagy gáz. Elnézést kérek tőle aztán megy mindenki arra amerre lát. :) A Kérdező egyetemes példája amúgy nagyon jó volt! Még tavaly, egyik évfolyamtársam nagyon megtetszett, és elkezdtem vele flörtölgetni, aztán kiderült hogy van barátja. Ő megmondta nekem, hogy heteró, és a f*szt szereti, én bocsánatot kértem tőle és azóta is nagyon jóban vagyunk. Bár össze nem jöhettem vele, egy fantasztikus barátnőre leltem benne, úgyhogy nem bántam meg, hogy kikosarazott. :)
Jah és kedves utolsó: Ha biztos vagy benne, hogy mindkét nemhez vonzódsz, akkor érdemes lenne beszélni erről a szüleiddel, barátokkal. Mert saját tapasztalatból tudom, hogy sokkal nehezebben fogadják el a barátok, ha sokáig titkolod előlük. Na meg aztán előbb utóbb úgy is kiderülne, akkor meg már jobb ha tőled tudják meg. Egyébként merj nyugodtan kezdeményezni! Abba még senki nem halt bele, hogy ismerkedni próbált. (Persze nem eszetlenül!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!