Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexre kellek? Amint belépünk a szobájába nekem esik, leteper. Szex után viszont csak a haverjairól képes beszélni.18L
vagyis volt itt egy hozzászólás ami elég szemét volt de azt azóta már törölték:)
szóval a parasztos megjegyzésem senkinek sem szól jelenleg:)
ma 01:12
Az értelmes hozzászólásokhoz nincs hozzáfűznivalód, se kérdésed? Csakmert érdekelne, hogy te ezt hogy látod amit korábban írtam.
hát most melyik válaszra reagáljak?:)
nem hiszem hogy én vagyok a "tökéletes punci" neki
mert tőlem sokkal szebb lányok érdeklődnek iránta
azért nem vagyok csúnya:)
és igen ,jó mellem van XD
tegnap 19:57
Megnézhetlek valahol képen? Nagyon felcsigáztál. :) Kíváncsi vagyok hogy nézhetsz ki. :)
03:03 "Megnézhetlek valahol képen? Nagyon felcsigáztál."
Legyen már eszed,a kérdezőnek pont ez a baja,hogy szexuális tárgyként kezelik!
Erre jössz te is a hülyeségeiddel?
Ne interneten csorgasd a nyálad,hanem vegyél erőt magadon,és lépj ki az utcára hülyegyerek!:@
tegnap 09:54
A szexuális tárgyként való kezelés a kizárólagossága miatt van te gyökér! Azt se tudod mit beszélsz, de azért oltogatsz!
Kíváncsi vagyok, hogy a barátja milyen csajt dob férre egy menet után és ennyi!
Te meg jössz itt a hülyeségeiddel! Menj le a játszótéri homokozóba és ott rendezkedjél!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!