Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azt hiszem, kicsit szűk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem, kicsit szűk vagyok. Zavarja ez a pasikat?

Figyelt kérdés
3 fiúval voltam eddig együtt, és mindig kicsit nehezen ment a kezdet. Kicsit segíteni kellett, h be tudjon menni. Utána semmi probléma nem volt. Ez a fiúkat zavarja?
2011. aug. 8. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

legjobb a kicsit szűkebb csaj :) :) :)

melyik csávónak kell olyan csaj akin a gyorsvonat akadálytalanul hatol át

2011. aug. 8. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, én kifejezett szeretem is, ha egy lány szűk. ;)
2011. aug. 8. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem baj, jobb mint ha már 4-5 gyerek kijött volna belőled.
2011. aug. 8. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:

tökéletes izgató és fantasztikus érzés, hogy rádszorul és körülvesz

csak a pasik így lehet hogy gyorsabban elélveznek ám :)

25/f

2011. aug. 8. 17:54
 5/9 A kérdező kommentje:
hát igen. Utolsó együttlétemnél a pasi mondta, h bocsi, nem tud mit tenni, egyszerűen nem bírja tovább... :D szóval ez jó!
2011. aug. 8. 17:56
 6/9 anonim ***** válasza:
nem jó, mert te meg nem mész el
2011. aug. 8. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy szűk punci százszor jobb mint egy tág! Tapasztalat. Igaz azt kevesebb ideig lehet bírni.

Ha nehéz betenni akkor lehet hogy nem vagy rendesen felizgulva / benedvesedve, vagy csak izgulsz és nem lazultál el.

Voltam egy 43 éves nővel, akinek olyan finom szűk puncija volt hogy isteni érzés volt amikor lovagolt rajtam. Más nők lovaglása csak jó volt de nem olyan isteni.

Hány éves vagy amúgy? :)

2011. aug. 8. 23:53
 8/9 A kérdező kommentje:
21 vagyok. És a mostani pasim jegyezte meg, h ne haragudjak, de így nem bírja sokáig. Szóval ez ezért van!
2011. aug. 9. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:

tegnap 17:46

De jó neki!

Ennek a ténynek mindkettőtöknek nagyon örülnötök kéne, mert nagyon keresett adottság ez. A barátod meg gyakoroljon sokat, azt ugyanis lehet javítani hogy meddig bírja, önmegismeréssel és önkontrollal.

2011. aug. 10. 18:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!