Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jönnek be a lányoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek be a lányoknak az ilyen justin bieberes, emos, szerencsétlen pasik? Nagyon érdekelne

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 16:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Hat a média ez a menő. Amerikában elkezdték őket imádni, aztán azt hiszik, hogy ez a menő. Pedig szerintem a többség rosszul lesz ezektől az alakoktól.
2011. aug. 8. 17:13
 12/22 anonim ***** válasza:
Mert mindig ő van a középpontban és mindenki róla beszél
2011. aug. 8. 17:50
 13/22 anonim ***** válasza:
Nálam legfeljebb a lomtárba jönnek be:D
2011. aug. 8. 18:11
 14/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Te se általánosíts, mert nem hiszem, hogy mindegyik "szerencsétlen" pasi lenne, csak azért, mert úgy néz ki... (mielőtt megszólaltok, egyikre sem hasonlítok)
2011. aug. 8. 18:17
 15/22 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, de most komolyan oké, hogy divat de ez már vicc, hogy hogy néznek ki egyesek.

[link]

Itt pl a bal oldali gyerek az felvette az anyja felsőjét vagy mi ez?

2011. aug. 8. 18:19
 16/22 anonim ***** válasza:

A média ezeket mutatja, ők a sztárok, így a tinik úgy nőnek fel, hogy ezek a férfiideálok a magazinok szerint. (ami elég gáz, mert ezeket a csírákat nem nevezném férfinak XD)

Szomorú dolog, nekünk még Aragorn, meg Jack Sparrow lógott a falunkon a koliban...most meg ezek a díszb.zik.

2011. aug. 8. 18:59
 17/22 anonim ***** válasza:
én utálom az ilyen külsejű pasikat... jb, sp, mm, fluor... botrány hogy mi van itt :D nem jönnek be az egyszálbélű pasik, akik kinéznek 15nek... szeretem azokat a pasikat akik borostásodnak, izmosak is egy picit, de ezekből a tulajdonságokból, egyik sem birtokol egyet sem. :D szval engem hidegenhagynak az ilyen nyomik. (már bocsánat)
2011. aug. 8. 19:25
 18/22 A kérdező kommentje:

[link]

saját körömlakk...

2011. aug. 8. 19:38
 19/22 anonim ***** válasza:
ez a csákó nem normális... csinálhatna valami "férfi"asabbat is, mint körömlakk. gyártson nyakkendőt vagy mittomén
2011. aug. 8. 19:43
 20/22 anonim válasza:
Szent ég JB-nek körömlakkja van? gondolom használja a bugyirózsaszin árnyalatokat.én lány vagyok de nem tetszik justin bieber. azt hiszem mostmár sajnos az a "normális" ha valaki az ilyen tipusu cicafiukért bolondul és nem az ha a heterókért. amugy nem véletlen hogy ezeket a lakkokat a tesco által forgalmazott márka hirdeti :D
2011. aug. 8. 21:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!