Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha egy nő maszturbál, az izgató, vagy inkább ciki?

Ha tudod róla? Mindenki csinálja, úgyhogy nem nagy szám. Ha felveszi videóra, és felteszi a YouTube-ra? Az ciki. Ha előttem csinálja? Akkor miért nem velem? :(
De mit szólsz akkor, ha a barátnőd a te fényképedre maszturbál? ˇo_<ˇ

Miért lenne ciki ?? A világ egyik legtermészetesebb dolga és tud izgató hatású is lenni. Mindenki azt tesz magával ami neki jó nem kell a mással foglalkozni ezt v agy egyedül csinálod vagy a párod előtt ahol nem kell szégyenkezned :D !!!
Warezka 19/F
Igazából azért kérdeztem, mert én maszturbálás közben mindig hangosan szoktam élvezni (nő vagyok), és sokszor azon gondolkozom, hogy ha valaki véletlenül hallgatózik, mit gondolhat rólam... :)
Tehát nem arra gondoltam, hogy ha a párod csinálja, ahhoz mit szólsz; hanem inkább egy idegen, vagy akár ismerős nő, akit véletlenül "rajtakapsz". ?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!