Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? Túl hamar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb? Túl hamar elmegy a férfi vagy nehezen megy el?

Figyelt kérdés

Első barátom, és igazából kezdő voltam mindenben mikor elkezdtük akár a pettinget, akár a szexet. szexben már el tud menni(eleinte az sem ment könnyen) Viszont se szájjal se kézzel nem tudom úgy kényeztetni hogy én vigyem el, már mindent kipróbáltam, kérdeztem őt is mit csinálhatnék még másképp, de azt mondta ez nem az én hibám, nagyon jól csinálom, valahogy engem mégis mindig lehangol picit hogy neki is be kell segítenie ahhoz hogy eltudjon menni.=(

Van valaki hasonló helyzetben?

2011. aug. 8. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
2-3 napig az együttlét előtt éljen egy picit önmegtartóztató életet. Nem lesz gond az elmenetellel.
2011. aug. 8. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Én megyek el egykönnyen van, hogy 1-1,5 óra is kevés.

Tudom, hogy mennyire nem jó az néha én is annak örülnék, ha inkább gyors lövetű lennék. Nem benned van a hiba szerintem, egyszerűen ő ilyen. Csak ne kérdezgesd tőle, hogy mi a baj, meg mit csinálsz rosszul, mert az meg még lehangoló is tud lenni. Lény türelemmel és ne azt várd, hogy elmenjen, hanem élvezd amíg lehet :)

2011. aug. 8. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Kapcsolatom elején nekem is így volt, egyszerűen nem tudtam elélvezni, bárhogy csináltuk. Magamnak persze ment....

Asszam hozzá kellett szoknom a más érzéshez, vagy jobban ellazulnom.

Csak tessék sokat próbálkozni, hajrá :)

2011. aug. 8. 17:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!