Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye hogy terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Menstruációm 3. napján védekezés nélkül lefeküdtünk a barátommal (nem élvezett belém) és 4 hete hagytam abba a fogamzásgátló szedését! A fog.gátló ennyi idő után még hat??? Mert ugye bár nem egyből ürül ki a szervezetből!
2011. aug. 8. 15:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Felesleges. Mint mondtam, lehetsz terhes, de kicsi az esélye.

Egyébként igen, könnyű mondani.

Mi az, hogy elragadott a hév? Gondolkodni akkor is tudni kellene.

2011. aug. 8. 16:50
 12/21 anonim ***** válasza:
könnyű mondani. de én is csinaltam már megszakitással, és eddig nem lett gond.
2011. aug. 8. 16:57
 13/21 anonim ***** válasza:
menzesz alatt elég kevés az esélye hogy terhes leszel. ha nem élvezett beléd, akkor meg miért lennél az? ne aggódj!
2011. aug. 8. 17:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Ne izgulj!

Ilyen története a legtöbb normális, szerető párnak van.

Nem valószínű, hogy bármi következménye lesz, mert a körülmények miatt, (menzesz és a megszakított aktus) szinte teljesen kizárja a terhességet, a megtermékenyülést. Régebben szinte kizárólag ez a fajta védekezési mód volt az egyetlen lehetőség a fiatal szerelmeseknek és elég jól működött.

Teherbe esni is legalább olyan nehéz dolog!!!

2011. aug. 8. 17:33
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat :)

Figyelj már rég nem lehettünk együtt, ittunk és így alakult! Nem érdekel a kioktatás, hogy attól még lehet gondolkodni stb! Ez így alakult, már utólag nem tudok mit csinálni!

2011. aug. 8. 18:53
 16/21 anonim ***** válasza:
ezt sajna meg kell szokni, h ha igy védekezel, akkor az oldalon te leszel a gyerekgyilkos, felelőtlen k.rva.. ami persze, nem igy van. utolsó, ti is igy védekeztek? bejött?
2011. aug. 8. 19:16
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Egy nőgyógyásznak írtam e-mail-t és azt mondta ebben az esetben szerinte valószínű, hogy nem lehetek terhes! :)

2011. aug. 8. 20:44
 18/21 anonim ***** válasza:
persze h nem.. de a sok hülye itt osztja az észt h már attól is teherbeeshetsz, ha rádnéznek.. áááá......
2011. aug. 8. 20:45
 19/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: Te tudsz olvasni?

"Egyébként elég kicsi az esélye, de lehetsz terhes"

És ez így is van. Akármennyire hihetetlen számodra, bizony van olyan nő, aki menstruáció alatti aktusból esett teherbe.

Nyilván nem gyakori, de attól még előfordul.

2011. aug. 8. 20:48
 20/21 anonim ***** válasza:
nem rád értettem. ne vedd föl. amugy az orvos rokonom azt mondta h a rendkivüli peteérésnek és társainak csak 0,1 % az esélye.
2011. aug. 8. 20:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!