Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek is van olyan vágyatok, hogy ismeretlennel, vagy párban szeretkezzetek akivel bárhogy lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Nekem rég óta van ilyen vágyam,de eddig sajna nem volt ilyen élményben részem.Csak én vagyok így ezzel?
22/F
2011. aug. 8. 14:13
3/5 bix válasza:
van bőven nő aki szintén benne van ilyenekben... de pasiknál sokkal inkább jellemző, sőt nem hiszem hogy sok pasi mondana nemet pl egy édes hármasra 2 tök ismeretlen nővel, míg a nők jelentős százaléka inkább nem menne bele.
ennyi.
4/5 anonim válasza:
nekem nincs.. lehet h velem van a gond :DD
5/5 anonim válasza:
nekem meg van egy barátnőm akivel néha sexelgetek, egy pörgősebb sportos csaj, kérdeztem tőle hogy mit szólna még egy farokhoz, és nem utasította el a dolgot..mondjuk én annyira nem szeretném..)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!