Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sos! Félre értelmezem vagy jól látom?! (válaszokat kérek lécci)
Figyelt kérdés
van egy nállam jóval idősebb pasi aki nekem nagyon tetszik.amikor a közelben vagyok gyakran megnézem és ő pedig szintén.... még sosem beszélgettünk, de amikor másokkal beszélget úgy fordul hogy lásson, gyakran elmegy mellettem csak úgy, van amikor érzem a tekintetét a hátamban. volt már hogy rám mosolygott és kacsintott de az utóbbi időben csak néz de semmi mosoly. nem értem.. MI LEHET EZ? (16L vagyok)2011. aug. 8. 13:53
1/9 A kérdező kommentje:
talán próbálja az elérhetetlen "jóképű pasit" játszani? aki engem próbál megőríteni, mert tudja h bejön??
2011. aug. 8. 13:55
3/9 anonim 

válasza:

"an egy nállam jóval idősebb pasi"
Itt megakad a filmszalag. Felejtsd el őt...
4/9 anonim válasza:
NÁLLAD jóval idősebbeket hagyd békén 16évesen
6/9 anonim 

válasza:

nálad jóval idősebb, az olyan 30-as lehet. persze, tetszel neki, csini vagy és fiatal, de ne reménykedj:) nem fog oda menni hozzád és randira hívni, még gyerek vagy.
7/9 A kérdező kommentje:
Igaz. Köszi az eddigi válaszokat. és eltaláltad a férfi 30 körüli
2011. aug. 8. 14:55
8/9 anonim 

válasza:

Ha nem vagy értelmes, komoly lány, akkor összejöttök, pár hét és eldob, mint egy használt óvszert. Ha olyan érettséget mutatsz, hogy meggyőzöd (kétlem.) akkor viszont komolyabb dolog is kialakulhat. Volt osztálytársnőm 17-18 éves korában jött össze 30+ pasival, kb két éve és még együtt vannak. De az akkor sem 16. Különben is, tudtommal nem teljesen törvényes lefeküdnie veled (virágtiprás, ha minden igaz). Vagyis ha vártok két évet, hajrá.
9/9 anonim 

válasza:

Van rá példa, nem is kevés, hogy ilyen, vagy még ennél jóval nagyobb korkülönbség esetén is, életre szóló jó kapcsolat, házasság alakulhat ki.
Például a híres rocker, Nagy Feró is ilyen korban ismerete meg jelenlegi feleségét, aki akkor 13 éves volt.
Az is férfias tulajdonság, ha valakinek van felelősségérzete.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!