Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiút zavarja a kilógó kisajkak mert nagyon elterjedt lett a babapunci?
Figyelt kérdés
Sajnos sok lányba van egyfajta félelem hogy nem szép a puncija mert sok helyen azt lehet olvasni hogy ha kilógnak a kisajkak az nem szép hanem csúnya és csakis a babapunci a szép ahol nem lógnak ki a kisajkak....Ti mit gondoltok erről?2011. aug. 8. 13:06
1/39 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy az emberek végre megtanulhatnák használni a keresőt.
2/39 anonim válasza:
Szerintem sem szép ha kilóg.Szerencsére az eddigi lányok akikkel dolgom volt mindegyiknek"babapuncija" volt.
3/39 anonim válasza:
Én azt gondolom erről,hogy akinek nem szép a puncija,vagy nem babapuncija van,az ne menjen puncimodellnek,mert a puncimodellkedés egy nagyon komoly,nehéz szakma,ahol csak babapuncival rendelkező nők nyerhetik meg a fődíjat.Nem tudom,melyik rétegnél divat a babapunci,de állítom,hogy rengeteg olyan férfi van,akit hidegen hagy,sőt összetenné a két kezét,ha egyáltalán puncihoz jutna.Nehogy már a végén puncikontroll lesz,aztán,ha nem tetszik a saláta punci,akkor nem is lesz párkapcsolat.Sok lány nagyon fogékony a neten található szennyre,neten élik az életüket,ezeknek a lányoknak ki kellene mozdulniuk,élvezni az életet.22/F
4/39 anonim válasza:
Ezt sehol nem olvasod? Hogyha szeret akkor nem fogja érdekelni.
5/39 anonim válasza:
Szerintem meg elég beteg dolog, hogy egészséges, hetero hímegyedek között létezik olyan, hogy nem szép/nem kívánatos pun.ci.
Ahogy az is, hogy a legszebb pun.ci, amit leírnak, pont úgy néz ki, mint egy babáé. És tényleg, mert a lányaimat pelenkáztam már párszor, és emlékszem.
A babapunciról nekem a kakis pelenka jut eszembe. :S
Egy érett, rutinos, tüzes nő meg legyen lent is érett, forró és felnőtt.
Egyszer volt dolgom ilyen kopasz, kisajkas mit tudom én milyen barack puncival. Kb. feldughattam volna a két alkarom a fa.rkam mellé, hogy ne lötyögjön benne.
Ezek szerint már túl sokaknak tetszett. :P
6/39 anonim válasza:
Engem nem zavar, sőt szexinek tartom, mintha picit kidugná a "nyelvét". Beszívni pedig kifejezetten szeretem a kisajkakat! Izgat, ahogy az a kis redő kikandikál onnan. Számomra ilyesminél sokkal fontosabb, hogy ápolt, tiszta legyen a punci és a környéke, szép a bőre, vagy ízléses a szőr rajta.
7/39 k4lm0p1r1n válasza:
13.38assal értek egyet. én is szeretem "szopogatni" a kisajkakat, barátnőm is élvezi. nekem is az a fontos hogy ápolt legyen. mellesleg a többiek már leírták az összes ilyen témában található választ. NEM A PINÁDÉRT SZERETNEK A FÉRFIAK.
8/39 anonim válasza:
Csak a pedofilok szeretik a babapuncit.
Amelyik csajnak "kilóg" a kisajka legyen rá büszke, hogy már nem gyerekpuncija vagy hanem felnőttpuncija!
9/39 anonim válasza:
Nem,engem kib@szottul nem zavar :)
10/39 anonim válasza:
nem tudom hol olvassátok azt hogy az "nem szép" hogy "csúnya" de én ezt nem olvastam még sehol és egy haveromtól sem hallottam, hogy "te figyelj, múltkor volt az a csaj. kibontottam és hát olyan saláta puncija volt, hogy el is ment a kedvem, mert a babapunci a jó"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!