Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam az orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam az orális kényeztetést?

Figyelt kérdés

Tudom, sokan feltették már ezt a kérdést, és biztos sokan lehülyéztek majd, meg ilyenek..

Az a helyzet, hogy én még ezt soha nem csináltam (23/L), mert az előző kapcsolatomban ezt nem igényelte a párom.

De a mostani pedig igen, szó sincs róla, hogy erőltetné, csak gondolom jó lenne neki.

De hogyan kell azt helyesen csinálni?? Attól parázok, hogy valamit elrontok és beégek :S

2011. aug. 8. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
nézz meg néhány blowjob videót a neten
2011. aug. 8. 12:22
 2/4 anonim válasza:
100%

Az én esetemben a pasim mondta, hogy mit hogyan csináljak és én is rákérdeztem, hogy neki hogyan jó. Nekem se erőltette. Még nem is feküdtünk le, csak pettingelünk és orálisan kényeztetjük enymást. Szerintem minden jön magától. Ha normális a pasi, akkor mindent megért és megmutatja, elmondja mit hogy csinálj. Nincs olyan, hogy hogyan kell helyesen csinálni. A pasid majd elmondja mi a jó neki és az már csak rajtad függ, hogy megteszed-e azt, amit mondd. Mit csinálj, hogy ne parázz? Hát erre nem tudok választ adni, én még most sem tudom rendesn elengedni magam...nem tudom, hogy akkor az első szexnél mi lesz velem. Erre adhatnátok nekem is tippet, hogyan lazuljak el teljesen....

Remélem azért egy kicsit megnyugtatott a válaszom. 18/L a barátom pedig 23/F

2011. aug. 8. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
tipp az ellazulásra: idő...:)
2011. aug. 8. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Én gyakran kényesztetem órálisan a barátom,én szeretem csinálni.Nekem nem tanította senki.Magamtol jöttem rá,de elárulom hogy anal rosszabb nincs,mint amikor az érzékeny területét megsérted a pasinak,akár körömmel,vagy a legrosszabb esetben foggal!Na azt utalják!Ügyelj hogy ne érjél foggal a péniszéhez!

egy jó tanács,ha beválalos vagy,akkor egyszerre dolgozzon a kezed a száddal!az még izgatóbb' kielégülése után,ne nagyon nyulkálj mert olyankor nagyon érzékeny

A nyelveddel is játszhadoszhatsz a makkjával nyalogasd körbe fel le mozdulatokkal,aztan a kezedet is használhatód,s csak utánna fald be.

a lényeg hogy tünj nagyon magabiztosnak még ha nem is vagy az

Ja és az olyan szövegeket,mint pl. ez az elsö és izgulok hagyd ki!

Térj egyenesen a tárgyra vadítsd le!!!;)

sok sikert

2011. aug. 9. 00:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!