Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kiváncsi vagyok, ez normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiváncsi vagyok, ez normális vagy elmúlik?

Figyelt kérdés
több mint egy éve járok a barátommal, nagyon szeretem de kiváncsi vagyok milyen lehet mással lenni. ez normális ? elmúlik szerintetek? eddig még nem nagyon jött rám ez, sőt nem is tudtam arra gondolni hogy mással.
2011. aug. 8. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Normális, csak éppen nem szereted a barátodat.
2011. aug. 8. 11:53
 2/9 A kérdező kommentje:
ezért tartom furának mert szeretem..
2011. aug. 8. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szereted, csak talán nem elégít ki teljes mértékben. Olyankor nem csoda, hogy fantáziálsz egy igazán jó, erőteljes, kimerítő szexről, amikor csak remegsz a gyönyörtől és nem tudsz betelni vele. Nincs ebben semmi rossz. Egyébként hány éves vagy?
2011. aug. 8. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
7%
Huzzál el pszihiáterhez mert ku**a vagy és ha nem gyógyitanak ki belőle 2 éven belül hivatalos munkavállalói engedélyed is lesz.
2011. aug. 8. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez sztem is normális, egy idő után mindenki fantáziál arról hogy milyen mással is, attól még lehet szerelmes meg minden a párodba, de a kíváncsiság az ilyen, de abba is van valami amit az utolsó írt hogy nem kapsz meg mindent vagy úgy olyan formában amilyenbe akarod. De egy idő után sztem akkor is jelentkezne az agyadban az hogy mással milyen lehet akármennyire is jó az aktuálissal.

Ami a rossz hír az az hogy szinte tuti hogy nem fog elmúlni, sőt ez inkább erősödni fog.

20/L

2011. aug. 8. 12:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát vele voltam először és arra gondoltam hogy lehet azért mert nem tudom milyen lehet mással. 17 vagyok
2011. aug. 8. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:

"Kiváncsi vagyok, ez normális vagy elmúlik?"

nem tudjuk, hogy kíváncsi vagy e.

2011. aug. 8. 13:03
 8/9 anonim ***** válasza:

ugyan én nem lány vagyok,de szintént 17 éves,velem is ugyan ez volt mikor első 5 hónapban csak én csináltam mindent a barátnőmnek,nekemis eszembejutott hogy milyen lehet mással,de előtte is,akkoris,és mostis nagyon szeretem,és már elmúlt ^^

úgyhogy szuszáa :)

2011. aug. 8. 13:14
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat:)
2011. aug. 8. 13:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!