Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vagyok "túlszáraz"?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok "túlszáraz"? Tanácsok?

Figyelt kérdés

19 vagyok.A jelenlegi párom az első férfi az életeben.

De legtöbbször amikor próbálna "kényeztetni" alig nedvesedem. nagyon úm. száraz vagyok s így fájdalmas még az is ha simogatja. Próbálta orálisan is de ott is viszonylag sok időbe telik mire magamtól elkezdek nedvesedni.

Mitől lehet ez? Mit tanácsoltok hogy ne legyenek kényelmetlen pillanatok?

2011. aug. 8. 11:42
1 2
 11/17 walk w1th mee ***** válasza:
Nekem első jobban bejön
2011. aug. 8. 12:11
 12/17 walk w1th mee ***** válasza:
lol nemide akartam:D
2011. aug. 8. 12:13
 13/17 anonim ***** válasza:
szerintem túl gátlásos vagy. vagy rosszul csinálja a pasi. előtte csináltok valamit?
2011. aug. 8. 13:20
 14/17 anonim ***** válasza:
SÍKOSÍTÓT ANNAK A VAGINÁNAK!!
2011. aug. 8. 13:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Lazíts, a szex a legjobb játék a világon. Ismerd meg először a saját tested, vagyis maszturbálj, és az alkohol tényleg segít ellazulni kicsit, nem is kell hozzá sok. Egy kis pezsgő, gyertyafény és édes kettes. Amúgy lehet tényleg az a baj, hogy nagyon izgulsz, hogy jól teljesíts, és ne égj be a pasi, a szex nem verseny, hanem egy nagyon jó játék. Amúgy ha így se megy, akkor javaslat a síkosító, vagy ha fogamzásgátlót szedsz, akkor pedig keresd fel a nőgyógyászod, mert az is lehet az oka.

24/N

2011. aug. 8. 14:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

1) egyedül benedvesedsz, ha masztizol?

2a) ha az 1)-re IGEN a válasz, akkor igyál az első néhány petting előtt, az a lányokat ellazítja és nem jár káros hatással. Engedd el magad!

2b) Egy válaszolónak: barátnőmnek én vagyok az első pasija, mégis tocsog

3) A pasid tanuljon meg felizgatni. NEM SZABAD rögtön a puncid megtámadni. Van melled, hátad, vállad, feneked, szád, agyad. Ezeket mind lehet használni, hogy felizgulj, ellazulj. Nektek is ajánlom a Káma Szutrát!

20/F

2011. aug. 8. 15:32
 17/17 anonim ***** válasza:
megoldás: egy kis sikosító.. nem csak fiúk használhatják...
2011. aug. 8. 19:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!