Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vélemények, tapasztalatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények, tapasztalatok érdekelnek hasonló helyzetből?! (nyílt kapcsolat)

Figyelt kérdés
18/L vagyok, szűz, utolsó petting is már 1 éve volt, dúlnak a hormonok az utóbbi időben nagyon xD már lassan 2 éve nem találok olyan fiút, akivel beleszerettünk egymásba, és így, tegnap este beszélgettem egy barátommal (akivel 1 éve ilyenkor kavartam, és én akkor éreztem iránta valamennyit) és valahogy olyanra terelődött a téma, és az lett belőle, hogy akár lehetne köztünk egy nyílt kapcsolat. Vajon egy 18 éves lány a későbbiekben megbánna egy ilyen viszonyt?! Az érzéseim szempontjából?! Vajon belezúgnék?! Ilyen kérdések kavarognak bennem, tapasztalatok érdekelnek. Amúgy egy rendes fiúról van szó, akiben amúgy totál megbízok, a tavalyi kavarásunkat is csak az tudja, akinek én mondtam el, szóval ettől nem tartok, hogy elterjedne..
2011. aug. 8. 11:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
megbánnád, mert még szűz vagy.. a 1454543. alkalommal már mind1, h kivel vagy, de az elsőnél nem :S
2011. aug. 8. 11:29
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor ezt is hozzáteszem. Nem úgy nézne ez ki, hogy most durr bele a szexbe, agyba-főbe. Tudja, hogy szűz vagyok, és tavaly is mondta, hogy ő nem veszi el lány szűzességét őgy, hogy nem jár vele, és, hogy ő nem gondolja komolyan a kapcsolatot.. És, ha most meg is tenné, én nem lennék benne még egy ideig biztos, addig pedig ki tudja mi történne velünk. Meg előszöris, hogy működne-e ez..
2011. aug. 8. 11:34
 3/15 anonim ***** válasza:
45%
Szipi-szopi,nyili-nyali simán lehet,az is lehet,hogy egymásba szerettek,aztán mehet a szüzesség elvesztése is.Megbízni már megbízol benne,rendes srác,szerintem megérdemelné a kényeztetést,ahogy te is.
2011. aug. 8. 11:35
 4/15 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem akaszd fel magad rajtad már cska az segit:D
2011. aug. 8. 11:52
 5/15 A kérdező kommentje:
Oks, akkor mentem is, bb
2011. aug. 8. 12:10
 6/15 anonim ***** válasza:
én el veszem a szüzességed,ha akarod...ne kelljen neki szenvedni vele..:)
2011. aug. 10. 00:37
 7/15 anonim ***** válasza:
most az utolsó kommentjéhez hozzáfűzném,hogy kielégíteni nehéz egy lányt, nem elvenni a szüzességét! arra bárki képes:)
2011. aug. 10. 01:06
 8/15 anonim ***** válasza:
vicces,vicces...:)
2011. aug. 10. 01:08
 9/15 anonim ***** válasza:
nem, nem igazán érdekelnek...
2011. aug. 10. 01:11
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is egy ugyan ilyen kapcsoltba voltam , de én már rég nem voltam szűz. Na szóval én azt tanácsolom neked, hogy ezt a helyzetet mindenképp kerüld el. Vagy összejöttök rendesen, vagy nem. Pasi szempontból teljes mértékben kihasználás célra megy.Csak gondolkozz el kicsit hogy ez neki milyen jó is.A másik:Ne így veszítsd el a szüzességed, mert az eléggé megalázó lenne számodra hidd el.

Vagy komoly kapcsolat vagy semmi.

2011. aug. 10. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!