Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hivatásosak mit csinálnak jobban? Van valami plusz? Vagy csak tapasztaltabbak?
Figyelt kérdés
Fiúk! Akik már jártatok ilyen hölgyeményeknél miben különböznek egy átlag csajtól? Bármit kérhetsz tőle? Nem kell viszonoznod? Ügyesebb valamiben? Jobb vele mint ha pl. a barátnőddel lennél?2011. aug. 8. 10:32
1/8 anonim válasza:
Nem tudnak többet semennyivel. Ugyanolyan változatos a kínálat, mint bármelyik más nőnél (kivéve, ha luxusk urva, ott már elvárás, hogy profi legyen).
2/8 anonim válasza:
Az hogy mit lehet,az megbeszélés kérdése.Ha van barátnőd akkor minek mennél ilyen lányhoz?
De egyébként izgi igy megdugni egy vadidegen csajt,gyakorlatilag nem is ismeritek egymást.
3/8 anonim válasza:
Nem tudnak többet szexben, a hangulat a más és, hogy nincs kötöttséged, hogy mit teszel és mit nem ...
4/8 anonim válasza:
Ez korfüggő,és nem azon múlik,hogy hivatásos-e...
Egy fiatal lány (16-18) csak szétrakja a lábát,de fogalma sincs,mi kell egy pasinak..
5/8 anonim válasza:
Apárom járt már ilyen nőknél régebben.De azt mondja semmivel se jobb,csak az a jó benen, h. azt csinálhat amit akar és nem kell arra figyelnie h. most fáj e neki vagy nem élvezi stb.Otthon a barátnővel meg egyértelműen a kötöttségtől és a szeretettől jóbb mint egy hivatásossal.Na meg ha olyan a barátnő akkor az is sokat bevállal,szóval nem feltétlenül érez kevesebbet otthon mint egy vadidegenekkel.Sőt szerintem egy barátnővel még jobb is lehet,mert ott van idő kitapasztalni h. mi jó a másiknak, a hivatásossal elvileg meg csak egyszer találkozol.
6/8 A kérdező kommentje:
Most nincs barátnőm és gondoltam kipróbálom, de azt hittem, hogy valami extra dolgot tudnak, vagy ilyesmi.
2011. aug. 8. 10:59
7/8 anonim válasza:
Az extra az kb, hogy meglatod a jo csajt, nem kell levenned a labarol, azonnal megkapod a penzert akkor is ha olyan csunya vagy, hogy mondjuk egy szorakozohelyen meg csak rad sem nezne. Na pl ez is egy extra. :D
8/8 anonim válasza:
igaz nem jártam prostinál, de abban mindenképpen különbözik minden más kapcsolattól, hogy te fizetsz, előre megbeszélitek hogy mit kapsz a pénzedért és azt is fogod. plusz a prosti rezzenéstelen arccal hazudik mert ez a dolga. ha csúnya vagy, esetleg kicsi a kukac, a prosti akkor is azt fogja elhitetni hogy dehogy. szerintem nem igazán a szexuális tudás lehet a nagy különbség hanem a hozzáállás.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!