Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó-e az anál? A barátom nagyon szeretné, de én idegenkedem tőle.
Figyelt kérdés
Ő még sosem próbálta, és nagyon szeretné. Én sem próbáltam, nem tudom milyen, de undorodom tőle, és félek, hogy nagyon fog fájni. Tudom, hogy örömet szeretnék neki vele, de nem tudom mit csináljak.2011. aug. 8. 08:44
2/10 k4lm0p1r1n válasza:
próbáljátok ki, ha nagyon fáj, mondd neki hogy STOP mehet minden a régi bevállt rendszer szerint. nagyon gyorsan eltudod dönteni hogy megéri-e neked. neki meg kötelessége tudomásul venni.
3/10 anonim válasza:
mond meg neki, hogy nem. Ha félsz tőle akkor hagyd a fenébe, pláne ha undorít is. Ha szeret megérti. Ha nem érti meg dugd be a kisujjad a seggébe, hidd el utána átérzi majd! :D
4/10 anonim válasza:
ha te nem akarod, akkor nem. ha meg a barátod nem érti meg, hagyd a fenébe...vagy mondd meg neki, hogy előtte akkor rajta próbáljátok ki egy vibrátorral :D
5/10 szamóca.. válasza:
kisujját dugja a seeggébe??? kisujjat?:D tudod te mi különbség van egy kisujj meg egy f*sz között?:D
egyébként ha nagyon nem akarod ne próbáld ki, de van aki élvezi, ha kíváncsi vagy próbálkozzatok csak óvatosan...
tudod, midnent ki kell próbálni kivéve az aidset és a néptáncot, ugyhogy...
6/10 anonim válasza:
Vegyél egy vibrátort, és azt dugd a seggébe. NA ezután próbáljátok ki :D
8/10 anonim válasza:
mondd meg neki hogy téged meg az izgat hogy az ő seggébe dugsz egy kisebb méretű vibrátort. "miért nem mész bele drágám, hiszen én meg ezt szeretném! miért engedjem hogy te dugdozz az én seggembe, ha te se engeded hogy én a tiedbe?" és ne mondja senki hogy az más, mert pontosan ugyan az!! a segg nem arra való...
9/10 anonim válasza:
... a segg nem arra való....
Szeretem az ilyen okos véleményeket.
Attól hogy te nem szereted, azért még másnak megengedhetnéd hogy kipróbálja...
Ha undorodsz tőle akkor ne próbáld ki mert nem fogod élvezni. Akkor pedig semmi értelme. De ha kiváncsian viszonyulsz hozzá, egy próbát megér. Ha mégsem, akkor leállítod és tudod hogy legalább jogosan tartottál tőle. De lehet hogy mégis találsz benne élveznivalót, ahogy sokan mások is
29/L
10/10 anonim válasza:
nekem mondta már egy pár csak h próbáljuk ki, de félek hogy kakis lesz a farkam...bár gondolom előtte alaposan felkészülnek. Lehet hogy kipróbálom hamarosan
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!