Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kipróbáltátok már milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbáltátok már milyen gúzsba kötve lenni?

Figyelt kérdés

Érdekelne engem, hogy kipróbáltátok-e a gúzsba kötést mivel minden bdsm oldalon azt írják az a legjobb dolog.

én nem próbáltam ki de nem is merném mivel szerintem állati egy kényelmetlen dolog lehet fél óra után.

2011. aug. 8. 07:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Először is: Már 5 perc után úgy elzsibbadsz, hogy öröm nézni az ember arckifejezését. Én nem próbáltam, de az "egyszer mindent ki kell próbálni" híve vagyok. Ha ez a hepped, akkor miért ne? Bár ha bdsm, akkor jellemzően nem csak gúzsbakötés van, hanem olyan dolgok is, amik hamar elfeledtetik veled, hogy zsibbadsz.
2011. aug. 8. 07:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én még nem vótam gúzsba kötve de már dugtam meg kötözött sonkát, és hidd el igazat mondanak mikor azt irják h az a legjobb :DDDD
2011. aug. 8. 08:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem, de tuti hogy nagyon kellemetlen, ugyhogy kihagyom. De a fenekeles viszont jo dolog (de csak a lightos abbol is) :-))
2011. aug. 8. 09:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze h kellemetlen de a BDSMen belül mit vársz b@szki? :D
2011. aug. 8. 09:41
 5/10 anonim ***** válasza:
az milyen?
2011. aug. 9. 20:57
 6/10 anonim ***** válasza:
hát én mindenkit gúzsba kötök aki szembejön velem az utcán! xD aztán kapok értük bónuszpontokat :D
2011. aug. 9. 21:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Óóóó hát persze!!!! Miért is nem gondoltam rá hogy az milyen király lehet......

Gúzsbakötés, mi?!

A középkorban kínzási módszer volt, de milyen kis perverzek lehettek anno mert az egy nagyon király dolog!!! Annyira, hogy egyből ide a szex témába került bele.....

Jajj de hülyék is voltunk eddig, hogy nem kötözgettük gúzsba egymást! Hümm hümm hümmm........

2011. aug. 10. 01:19
 8/10 A kérdező kommentje:

Nehogy már azt higgyétek, hogy bolond vagyok!

Csak nem értem mit esznek rajta a BDSM-be meg ha megnézitek egy csomó videó is van ilyenről.

Engem sem a bdsm sem pedig ez a hülyeség nem érdekel csak a véleményetekre voltam kíváncsi!

De látom ti is egy marhaságnak tartjátok.

Néhány osztálytársam meg ezért rajong.

Úgy is hagynám őket egy napra

2011. aug. 10. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:
ha az osztálytársaid lányok, pls priviben küldd el a facebookjukat :) én szívesen kibróbál(tat)nám velük :)
2012. júl. 17. 20:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam mar így összekötve, fura egy érzés e nagyon izgato
2014. máj. 11. 23:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!