Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddigi barátnőimnek túl nagy volt a 21 cm-es és elég vastag farkam és nem élvezték a szexet mert fájt nekik még akkor is ha nagyon óvatos voltam. Lányok szerintetek a barátnőim voltak túl szűkek vagy nektek is túl nagy lenne ez a méret? 20/F
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 00:33
1/11 anonim válasza:
Nos, nekem is rossz, ha vastagabb pénisz mozog bennem, de ha az elején lassabban tolod be, utána csinálhatjátok keményebben is. Tapasztaltam anno. Szóval kicsit gyengédebben az első pár percben (ill. pozíció váltásnál is)!
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom még óvatosabban bár eddig is olyan óvatos voltam amilyen csak tudtam lenni,
2011. aug. 8. 00:39
3/11 anonim válasza:
Nekem már a 17-18cm is fáj :( De vannak itt olyanok, akik állítják, h 18 fölött kezdődik a pénisz, szóval találhatsz olyat, aki ezt szereti.
19/N
4/11 anonim válasza:
Ez változóz a nőknél is sztem. Pl van egy barátnőm, aki mesélte, hogy a pasijának átlagos méretei vannak neki mégis mindig nagyon fáj a szex az elején, mert ő nagyon szűk, és tamponból is csak normált tud felhelyezni magának, nagyobbat nem. Én meg simán használom a 2-vel nagyobb méretűt, pedig még szűz vagyok. Szóval ez nagyon változóz dolog. Biztos lesz majd olyan aki élvezni fogja a méreteidet, csak eddig nem olyan lányokkal akadtál össze:)
5/11 anonim válasza:
Az exem is ilyen méret és nálunk sosem voltak ilyen problémák. De hát ízlések és pofonok. Ahogy mondták, van aki a 16 centire esküszik, van aki meg az ekkorára :P
7/11 anonim válasza:
Ebből is látszik hogy a csajoknak csak a szája nagy!
8/11 anonim válasza:
Remek. Most kiélted magad a neten, mindenki dicséri a farkad kamuhosszát, akár le is feküdhetsz aludni. Előtte verd ki, ha nagyon fáj.
9/11 anonim válasza:
Szerintem is kamu. Ha ez lenne a problémálya, akkor magát a problémát ecsetelné, ami történt vele, nem azt, hogy lányok, mi történne, HA...
10/11 anonim válasza:
szerintem ne told be annyira. a hüvely nem végtelen..:) (kb 7-10 cm-s)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!