Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Régóta vágyom rá, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta vágyom rá, hogy egy lány orgazmuskor a számba spricceljen. Nagyon gerjedek a punci nedvre, de még soha nem volt alkalmam kipróbálni. A kérdés: Szerintetek hol találnék olyan lányt akit kinyalhatnék és az említett (squirt) kategóriába tartozik?

Figyelt kérdés

A kor nem számít, lehet bármennyire fiatal.

Szexhirdetéseket ne linkeljetek, soha nem tudnék kinyalni egy prostit.

Köszönöm a válaszokat.

2011. aug. 8. 00:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

00:59es vagyok. Igen elolvastam a kérdést, keresel bármilyen csajt aki képes ilyenre. Meg is válaszoltam a kérdést. Ilyen fajta ,,keresésre" találatot csak prostiknál lelsz. Lévén h egy nem prosti kategóriába tartozó nő nem fog neked itt írni h gyere itt vagyok. Az utcán se fogja neked felajánlani senki. És nyilván első randin nem ez az első kérdés. De azért érdekelne h ha nem prostit akkor milyen lányokat vársz? Mert ha még valaki olyan is, h ide ír egy idegennek h ő ilyen, ki lehet próbálni, az általában pénzt is kér érte mert megteheti.

Bocsi h nem veszem komolyan a kérdést, de hát a jelek szerint csak vágysz egy alkalmi akárkire aki ezt tudja. Az előttem szóló linkelő válasza akkor lett volna ide jó ha úgy teszed fel a kérdést ,,hogyan érhetem el egy nőnél ezt a hatást?" De te nem erre vagy kíváncsi hanem h valaki aki ilyet tud kipróbálná e veled. Ez már maga egy szexhirdetés akár.

2011. aug. 8. 02:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Igazából valami olyat vártam, hogy hátha tud valaki olyan helyet (chat-et, társkeresőt..stb)ahol ilyen nők összegyűlnek, vagy van rá lehetőség, hogy "beikszelje magát squirt-ös csaj-nak". Ahogy az Iwiwen, Facebook-on is van különböző extrém és nem extrém szexet kedvelők klubja stb, nem tartottam kizártnak, hogy ilyen témakörben is létezik csoportosulás az internet határtalan vadnyugatában.
2011. aug. 8. 02:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezt lehet, hogy inkább önerőből kellene megoldanod. Szerintem az ember saját maga a legalkalmasabb arra, hogy "feltételekhez kötött" lányt szerezzen magának.
2011. aug. 8. 08:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, én voltam aki a szexhirdetést javasolta, de igazad van, éppen ez a gond, a higiénia... prosti... stb. Társkereső? :( De azt mondják, ott is sok a hivatásos... Hááát, nem irigyellek. Talán itt meglátja a kérédsed egy olyan csaj aki normális, és rendelkezik is ezzel a képességgel. Kívánok sok sikert.
2011. aug. 9. 04:39
 15/15 anonim válasza:
nem tudom miért ennyi szkeptikus ember..Én értem a kérdezőt,meg is írtam privibe hogy ez hogyan működik..Minden lány képes erre,csak a fiúnak türelemmel meg a lány együtt működésével kell csinálni..Na és nem pisi!!!!Agyrém!A hugycsőbe nyílik egy mirigy,és ez annak a váladéka..Fantasztikus érzés,és sajnálom hogy magyar országon ennyire alacsony a szexuális intelligencia!Azt tudom,ha valaki megtalálja a párját aki erre képes,azt én egy egy éjszakás kapcsolatért nem kockáztatnám!puncit nyalni se tudnak a pasik,csak nyalogatni..Azt is tanulni kell!
2012. jan. 30. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!