Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek csajok ez milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csajok ez milyen orgazmus?

Figyelt kérdés
Ha a pasimon vagyok lovaglo pózban. Nincs izgatva a csiklom kézzel csak ha hozzá ér a pasim borehez. S akkor van orgazmusom nagyon nagyon intenziv:)) Az csiklo orgazmus vagy huvelyi?:)) Orulok hogy van csak komolyan nemtudom eldonteni milyen. Ugyanis a huvelyit nem ismerem.Sajnos.
2011. aug. 7. 23:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem ez is csiklói inkább... De kit érdekelnek a kategóriák? A lényeg, hogy neked nagyon jó. :)
2011. aug. 7. 23:47
 2/7 anonim válasza:
100%
csikló
2011. aug. 7. 23:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Milyen pózban lehetne G pontocskás??? Valami jó tippek? Tapasztalatok? Lehet priv.ben! Segítsetek már.
2011. aug. 7. 23:54
 4/7 anonim ***** válasza:
23:49, 11/L??? LOL
2011. aug. 8. 01:17
 5/7 anonim ***** válasza:
G pontocska... nekem az a póz vált be erre amikor a hátamon fekszek a pasim fölöttem és mind két lábam a nyakánál a vállán van...érdekes de nagyon izgalmas, mindkét fél számára...
2011. aug. 8. 07:18
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem is csiklói
2011. aug. 8. 11:20
 7/7 barbiegirl69 ***** válasza:
nyuszi ül a fúben szépen szundikálva :P
2011. aug. 10. 13:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!