Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudok ellazulni, teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok ellazulni, teljesen leblokkolok, ha "akcióra" kerülne a sor. Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy elég sok rossz szexuális élményem volt. (ezt most nem kezdem el részletezni..) Azóta lett egy igazán hosszú kapcsolatom, de még most sem tudom a barátomat testileg magamhoz közel engedni. Most lehet páran azt tanácsolnátok, hogy igyak előtte, de az nem a legjobb, mert minden alkalommal nem szeretnék inni. Szeretném, ha enélkül is menne csak nem tudom hogy kezdjem. Ilyen kis apró dolgokkal kéne.
2011. aug. 7. 23:16
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy nem szeretnénk még lefeküdni. Nem írtam le elég egyértelműen, de kisebb dolgok sem mennek. Szóval a szex még nagyon nagyon ráér.
2011. aug. 7. 23:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjétek szépen lassan, a te sebességeddel, nem kell sietni, simogassátok egymást amíg jól esik, ha úgy érzed monde neki, hogy simogassa a melleidet, azután te is simogatod őt a ruhája alatt, még mindig nem kell kapkodni, leveszitek a felső ruházatot, 1-2 csók, izgatjátok kicsit egymást...szóval a lényeg, hogy beszéld meg vele, hogy szeretnéd lassan, mert neked nem jó, és akkor így próbáld meg (nekem bevált)
2011. aug. 7. 23:19
 3/10 anonim ***** válasza:
korod ird légyszi, és válaszolok.
2011. aug. 7. 23:20
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi! ez jó ötlet, hogy amit én csinálok neki ő is azt adja nekem vissza és akkor ezt még így tudom is irányítani, hogy mi az amit szeretnék és attól sem kell féljek, hogy viszonoznom kéne olyat, amit én nem tudnék megtenni..:) még jöhetnek!
2011. aug. 7. 23:21
 5/10 A kérdező kommentje:
18L
2011. aug. 7. 23:21
 6/10 anonim ***** válasza:

"23:19"-es

Bocs azt nem olvastam, hogy nem akarsz vele lefeküdni, de mondom, a lényeg,hogy haladjatok lassan, és mond neki, hogy mostmár csinálhatja ezt meg azt, és akkor te is csinálod neki amit gondolsz. Értelmesnek tűnsz, szóval a barátod is biztos az, és csak megérti, hogy neked még durva. 17/F

2011. aug. 7. 23:24
 7/10 anonim ***** válasza:
nos a testiséget semmiképpen nem szabad megvonni, fontos eszköze a kapcsolatnak, s ez a férfi részéről általában erősebb kötelék, szóval ha nem mondja a férfi, belül akkor is mindennél jobban vágyhat rá, ez tapasztalat, mert nekem is volt szüz barátnőm, nem feküdtem le vele később sem, ámbár nem az vezetett a kapcsolat végéhez, de volt hogy örlődtem miatta. Mielött nekifogtok, tudasd magaddal hogy az egész csak azért van hogy élvezzétek egymást, kifejezzétek az érzéseket. ha valami nem esik jól, netán kellemetlen, nyugodtan állitsd le a barátod, de fontos, hogy ne ugy hogy elmenjen a kedve, hanem javasolj neki más helyeket a testeden, ahol izgathat, cirógathat, nem muszáj egyböl a nemiszerveknek esni. csókok egyre extrémebb, esetleg csikis helyekre :) szerintem nagyon izgató tud lenni, de hagyj neki is egy kis teret, ha közelit affelé a pont felé.. fontos hogy elöször finoman csináljatok mindent, és ha jól esik, biztasd te is, ragadd meg a kezét, igy mozgasd intenzivebben, hogy jelezd hogy jó. és ha már ott vagytok hogy készül behatolni, akkor az első fájdalom érzet után ne állitsd le! ha továbbá is kellemetlen, akkor igen, de hagyd kicsit, van hogy erőltetni ki picit az elején, de aztán gyönörbe megy át, (exbarátnővel tapasztaltam).
2011. aug. 7. 23:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti, én is ezt mondtam neki picit rövidebben, de mint olvashattad, nem akar lefeküdni vele. De amúgy igazad van.
2011. aug. 7. 23:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia válaszolok akérdésedre mint ahogy te is az enyémre ez igy igazságos:)

Sztem az okát kellene megkeresni h mi az oka ennek,mik váltották ki a rossz élményeket.Beszélj a pároddal erröl.

Vagy kezdjetek kis lépésekkel: pl romantikus vacsi, v romantikus hangulatban csókok, késöbb jöhet a romantikus együtt fürdözés és igy tovább.

Ha annyira rosszak voltak az élmények lehet h szexuálpszichologus segithetne neked..23f

2011. aug. 7. 23:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon rossz élmények után (nemrég egy másik kérdésnél elég hosszan részleteztem, nem linkelném be, de ha sokat olvastasz, lehet belebotlasz :D), évekkel sikerült csak, egy megfelelő partnerrel. Nekem mondjuk az orál egyáltalán nem ment, a sima szexre képes voltam, de nem élveztem, és kb féltem megfogni a pasijaim péniszét, vagy talán undorodtam tőle, nem tudom, de nem nagyon akartam, rossz volt... És mindenkivel azzal kezdtm, még az első közös ágyban végződött este előtt, h orál nincs, még ők sem csinálhatták nekem. Aztán néhány hónapja összejöttem egy sráccal, idősebb, tapasztaltabb nálam, de vagy ezért, vagy másért, de lényegesen értelmesebb, mint az eddigi barátaim. Olyan húdenagy különbség nincs, csak az eddigiek vagy a most végez középsuliban vagy a most kezdi az egyetemet korosztály volt, ő meg a most fog végezni az egyetemen korosztály. Ő nem tudott akkor még az ilyen dolgaimról... És úgy állt hozzám, mint egy normális nőhöz, nem úgy, mint az exeim akik külön vigyáztak rám, meg frusztrálva érezték magukat... És pl. mire mondtam volna neki h én ezt még nem akarom, már elkezdett nyalni... és még attól sem undorodtam, h megcsókolt utána... tényleg beleszerettem ebbe a srácba, és szerintem ő is érez azért valamit... és valahogy meggyógyultam tőle.

lényeg: nekem fokozatosan nem ment. 3-4 sráccal próbáltam, volt akivel amúgy jó volt minden, de nem ment. Nálam inkább ez a mélyvízbedobós dolog használt, de csak olyan partnerrel, akivel amúgy tényleg minden tökéletes. Mert előtte egy másik srác is próbálkozott hasonlóval, és bepánikoltam, és nem lett belőle akkor semmi. Ha szereted a barátodat és megbízol benne, és ez a fokozatosan dolog nem válik be elég hamar, akkor 1x megpróbálhattok olyat is játszani, h ő nem tud erről, te meg nem akarod tudatni vele, és essen neked (nem muszáj lefeküdni, de nyalásig elmehet). Beszéljetek meg valami jelzést, ami TÉNYLEG arra utal, h most ezt hagyja abba, szóval ne azt h "nee csináld lécci", hanem valami olyat, amit csak úgy nem mondanál véletlenül, és ha bízol benne, akkor tudod h akkor állítod le, amikor már tényleg kellemetlen. De hátha.

19/N

2011. aug. 8. 01:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!