Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányka555 kérdése:
Fiúk titeket zavarna ez?
Figyelt kérdés
Nagyobb a "kisajkam" mint a nagy...Ezért kilóg. Titeket ez zavarna, vagy undorral töltene? Ugyan úgy kielégítenétek a párotokat.És nem azért mert szereted és mert neki jó, hanem, mert ugyan úgy kívánnád?
Az én párom nem mondta, hogy zavarná...de engem aggaszt, hogy lehet igen...
2011. aug. 7. 21:50
1/17 anonim 

válasza:

egyáltalán nem zavarna nincs ebben semmi különös több embernél van így mint gondolnád
4/17 anonim 

válasza:

Barátnőmnek is kilóg és nem zavar kicsit sem! Ez természetes!Valakinek ilyen valakinek olyan! Nyugi!!!
6/17 A kérdező kommentje:
mit kéne megbeszélnem ezen anyámmal!?
2011. aug. 7. 21:53
7/17 A kérdező kommentje:
gondolkodtam kisebb műtéten..mert állítólag meglehet csináltatni nőgyógyásszal... Felesleges? :/
2011. aug. 7. 21:54
8/17 anonim 

válasza:

Azt hogy anyádat apád vagy egy ponty csinálta-e fel..
9/17 anonim 

válasza:

salátapunci a neve! én szeretem azt is :D 20/f (bár nem hátrány ha nem térdig ér :D )
10/17 A kérdező kommentje:
nem lóg le :D csak kilátszik. Én azt hittem ez taszító :S
2011. aug. 7. 22:03
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!