Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popó után még beveszitek szájba vagy akkor már nem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 21:37
1/11 anonim 

válasza:

Most lehet undi leszek, de egyszer történt olyan hogy gumi nélkül ment egy antibakteriális síkosítóval, és utána a srác letörölte, és b 10 perc után úgy felizgult, hogy szájba akarta. Én mondtam oksa megnézem ha rossz illatú vagy rossz az íze akkor nem. De se nem volt olyan szaga se nem volt rossz íze.
2/11 anonim 

válasza:

a csajom lenyalja róla a kaksit xD
5/11 anonim 

válasza:

"a SRÁC letörölte, és b 10 perc után úgy felizgult, hogy szájba akarta"
én ezt nem bírom/akarom értelmezni...
6/11 anonim 

válasza:

elöször megcsiklandozom kulabát aztán lenyomom a torkáán
7/11 anonim 

válasza:

Első vok, nem lett sz@ros a f@rka csak a síkosítót törölte le mert elötte én is ahogy tudtam tisztítotam
20/L
8/11 SwedishTime 

válasza:

Én nem szoktam megenni a saját szarom. Kijön a kakilómból, aztán lehúzom a wc-n, nem szoktam kiszedni onnan ;)
10/11 anonim 

válasza:

Nézzétek, az egyéni ízlés kérdése, hogy megcsináljátok-e, de abban igaza van az első hozzászólónak, hogy ha a lány részéről alapos beöntés előzi meg az aktust, akkor az anális szex után a pénisznek nem lesz se kellemetlen szaga, se rossz íze.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!