Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A harmincas női korosztály...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harmincas női korosztály milyen bókokat, flörtöt kedveltek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Azoknak már mindegy.Nagy részük kiégett depressziós és már annak is örül ha szóba áll velük valaki.
2011. aug. 7. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:

hazakísérlek, nehogy megegyen a pedomaci...

Kinky Kylie

2011. aug. 7. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

imádják a csajozós dumákat; 'szia cica, laci vagyok! gyere fel a kéglimbe,olyan mutatok beszarsz.'

ha ezt elmondod egy 30éves nőnek, tuti mehet a seggbekuki.

2011. aug. 7. 20:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Első: de nagy szakértő vagy 30-as nőkben ... :-S

Ugyan olyat mint mindegyik nő, mert ők is nőből vannak. Max az értékrend más, amit látni akarnak egy férfiban. Ja és nem pasit keresnek, hanem Férfit ...

2011. aug. 7. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
BMW, bunda, nettó 600e, rózsadomb.;)
2011. aug. 7. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
utolso jol irja...csak a moneyt nezik, de sokszor pofara esnek.
2011. aug. 7. 21:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

De nagy májerek vagytok 30-as nőkben ... :-S Én kérek elnézést tőlük.

Pont fordítva működik a dolog: egy huszonéves sokkal hamarabb eldobja magát egy BMW kulcstól. Egy 30-as nőnek már legtöbb esetben van karrierje, egzisztenciája, önállóan is életképes! Pont nem ezeket keresi. Ha 30 éves korára nincs állandó kapcsolata akkor viszont pont egy társ kell már neki, mert a saját lábán már megállt, de egyedül van ...

2011. aug. 7. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
nemis lóg a csöcsöd!
2011. aug. 7. 22:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Na gyerekek!Én 28 éves vagyok,ami annyit jelent,h közelebb vagyok a 30-hoz,mint a 25-höz!Volt egy házam,munkahelyem és egy fiam,de egyedül voltam.A főnököm ígért mindent csak legyek a szeretője,de nem kellett,se a pénze,se Ő.Inkább a csóró munkást választottam,aki megnevettetett és kedves volt hozzám.Azóta is együtt vagyunk és lett egy közös babánk.Ennyit a "vén" 30-as női korosztályról!!!
2011. aug. 8. 00:31
 10/10 napietus ***** válasza:
én 29 vagyok, de már van férjem :) bókoknál annyi, hogy a gyermeteg, betanult szövegektől hülyét kapok. meg ennyi idős korában nem nagyon lehet már az embert megvezetni. ha már kocsik: meg tud pl. különböztetni egy 10 éves bmw-t egy újtól, míg egy 18 éves kiscsaj meglátja a márkajelzést meg az L-es rendszámot, oszt' elájul :D
2011. aug. 9. 14:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!