Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha valaki ElitePain videókra veri?
A kérdés jellegéből, azt a bizonyos következtetést vontam le, hogy többek között, te is ilyesfajta videókra izgulsz, és maszturbálsz. Azt kell mondjam, hogy az én szemszögem, nem mérvadó. Én, nem találom vonzónak ezt a fajta szimpla szado-mazo szexuális játékot (sok esetben életvitelt). Azokban az EP- videókban, amikbe betekintést nyertem, semmiféle közösülés nem volt fellelhető. És, maradt, a szimpla erőszak. El kéne gondolkodnod, hogy mi tetszik ebben? Maga a helyzet, az ahogy kiszolgáltatott az alany? Vagy inkább, a teljes uralom a partner felett? A kikötözés? Az én véleményem szerint, ez nem "gáz". Ha viszont, a szenvedés, a verés, a kínszenvedés hangjai, a vér látványa okoz nálad kielégülés, akkor (bár, mint említettem, ez csak az én (talán szűk) látásmódom, de igen. Szerintem, az nem normális, s szerintem, semmilyen szexuális kisugárzást, nem hordoz magával.
UI.:A korodat, majd légyszíves kommentben, vagy privátban megüzeni
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!