Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz, ha valaki ElitePain...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha valaki ElitePain videókra veri?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem egészséges.
2011. aug. 7. 20:18
 2/10 anonim válasza:
100%

A kérdés jellegéből, azt a bizonyos következtetést vontam le, hogy többek között, te is ilyesfajta videókra izgulsz, és maszturbálsz. Azt kell mondjam, hogy az én szemszögem, nem mérvadó. Én, nem találom vonzónak ezt a fajta szimpla szado-mazo szexuális játékot (sok esetben életvitelt). Azokban az EP- videókban, amikbe betekintést nyertem, semmiféle közösülés nem volt fellelhető. És, maradt, a szimpla erőszak. El kéne gondolkodnod, hogy mi tetszik ebben? Maga a helyzet, az ahogy kiszolgáltatott az alany? Vagy inkább, a teljes uralom a partner felett? A kikötözés? Az én véleményem szerint, ez nem "gáz". Ha viszont, a szenvedés, a verés, a kínszenvedés hangjai, a vér látványa okoz nálad kielégülés, akkor (bár, mint említettem, ez csak az én (talán szűk) látásmódom, de igen. Szerintem, az nem normális, s szerintem, semmilyen szexuális kisugárzást, nem hordoz magával.

UI.:A korodat, majd légyszíves kommentben, vagy privátban megüzeni

2011. aug. 7. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Arra verjed ami felizgat. Ha ez az ElitePain videó, akkor arra. Szerintem nem gáz.
2011. aug. 7. 20:26
 4/10 stikkes ***** válasza:
Tök mindegy mire vered...
2011. aug. 7. 20:35
 5/10 A kérdező kommentje:
második: az izgat, ahogy a lányok reszketnek, sírnak-visítanak a fájdalomtól/félelemtől. Meg néha elgondolkoztat hogy ezek a sebek vajon mennyi idő alatt gyógyulnak be.
2011. aug. 7. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Csúnyán kikapnak, az tény, de ők maguk vállalják :-)
2011. aug. 7. 21:09
 7/10 anonim ***** válasza:
a gáz csak ha neked csak ez jön be. érdemes figyelni h nehogy állandó legyen ez nálad és ne tudd a sima szexet élvezni, mert sajna ez oda fog vezetni.
2011. aug. 7. 22:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Sima szexet még nem tapasztaltam úgyhogy egyelőre semmiképp nem tudom élvezni :( .
2011. aug. 7. 22:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. aug. 7. 23:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha ez a hepped, akkor nem gáz.
2011. aug. 8. 08:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!