Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító a szex, ha a nő közben menstruál?
Gumival egyáltalán nem az. Sőt, isteni, mindkét félnek...persze egyén függő is.
21/f
engem abszolut nem zavart volna, de barátnőm nem szerette volna, úgyhogy nemvolt. kivülállóként lehet undoritonak találnám, de ott akkor rohadtul nem érdekelt volna, csak vehessem le a bugyiját... de aztán nem.
a max egy hétről: azon a héten tudtunk talizni, köv héten nem értünk rá, szóval nem 1 hét, hanem már több mint 2,5 hét.
másik: nem vagyok az a tipus aki emiatt panaszkodna, szal nem azér irtam hogy 2,5 hét hogy jujderossz nekem. persze hogy vágyom rá, de kibirom, kibirtam előtte 22 évet is (jo ebből csak 8 év volt amikor már kivántam volna:D ). szal utálom az ilyen "nem birom" meg "ti hogy birjátok szex nélkül" dolgokat. ... szánalmas...
undorítóságról még: kinek a pap kinek a papné. van akinek a kakiszex sem undorito... hát azér... ... a lényeg hogy nem csak szerinted undorito, de kb ugyanennyi ember szerint nem undorito. ezt magadtól is kitalálhattad volna
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!