Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak szerintem undorító a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító a szex, ha a nő közben menstruál?

Figyelt kérdés
Max egy hét.. Simán ki lehetne bírni..
2011. aug. 7. 19:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

Gumival egyáltalán nem az. Sőt, isteni, mindkét félnek...persze egyén függő is.

21/f

2011. aug. 7. 20:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem szokott zavarni,sőt az utóbbinál szerencsénk volt a párommal,mert szinte nem is folyt a vér,amíg szeretkeztünk.Amúgy ilyenkor sokkal jobban lehet élvezni az együttlétet.
2011. aug. 7. 20:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

engem abszolut nem zavart volna, de barátnőm nem szerette volna, úgyhogy nemvolt. kivülállóként lehet undoritonak találnám, de ott akkor rohadtul nem érdekelt volna, csak vehessem le a bugyiját... de aztán nem.

a max egy hétről: azon a héten tudtunk talizni, köv héten nem értünk rá, szóval nem 1 hét, hanem már több mint 2,5 hét.

másik: nem vagyok az a tipus aki emiatt panaszkodna, szal nem azér irtam hogy 2,5 hét hogy jujderossz nekem. persze hogy vágyom rá, de kibirom, kibirtam előtte 22 évet is (jo ebből csak 8 év volt amikor már kivántam volna:D ). szal utálom az ilyen "nem birom" meg "ti hogy birjátok szex nélkül" dolgokat. ... szánalmas...

undorítóságról még: kinek a pap kinek a papné. van akinek a kakiszex sem undorito... hát azér... ... a lényeg hogy nem csak szerinted undorito, de kb ugyanennyi ember szerint nem undorito. ezt magadtól is kitalálhattad volna

2011. aug. 7. 20:11
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
Tök mindegy, hogy undortó vagy sem, marhára egészségtelen és kész. Soha nem kockáztatnék.
2011. aug. 7. 20:20
 15/18 stikkes ***** válasza:
65%
Mint már korábban megírták, a csajok ekkor 100x jobban élvezik! Csak megerősíteni tudom!
2011. aug. 7. 20:32
 16/18 anonim ***** válasza:
89%
Az én barátomat szerencsére nem zavarta. Nekem az első két nap a durva, akkor görcsölök is és sok is van, viszont utána 3 nap meg már alig, zuhany közben vagy után pont hogy észre sem lehet venni és tényleg extra nagyokat lehet élvezni. ;)
2011. aug. 7. 21:10
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
2011. aug. 7. 21:12
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
én is azt mondom,h 100x jobban kívánom éa 100x jobbat tudok élvezni,ha megvan,de csak akkor ha lightosan van meg,egyébként a párom se rajong érte,de látja rajtam,h meg vagyok veszve
2011. aug. 8. 00:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!