Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti hogyan szoktátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hogyan szoktátok a barátnőtöket felizgatni?

Figyelt kérdés
Részletes válaszokat szeretnék : )
2011. aug. 7. 18:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%
Megmondom neki, mennyibe került az új cucc a pc-mbe :D
2011. aug. 7. 18:56
 2/18 A kérdező kommentje:
x'dd
2011. aug. 7. 18:58
 3/18 anonim ***** válasza:
45%
hívom Cod2-be 10 percig és kész
2011. aug. 7. 18:58
 4/18 anonim ***** válasza:
57%
Én puszilgatom a nyakát, simogatom
2011. aug. 7. 19:00
 5/18 A kérdező kommentje:
utolsó : köszi hogy normális választ adtál :D
2011. aug. 7. 19:01
 6/18 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó te perverz vagy.

Én elveszem a nyugdíját.

2011. aug. 7. 19:06
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, és látom, hogy alig akad, aki normálisan válaszolna a kérdésedre.

Egy lány nagyon könnyen fel lehet izgatni, nem kell semmitől se félni. Kezd el lassan csókolni, lehet nyelves is, de ne csöpögjön minden a nyáltól(bár ki h szeret) közben simogathatod a fejét, beletúrhatsz finoman a hajába, derekát is simogathatod, lábaival is foglalkozhatsz egy kicsit.. Nagyon sok lány a nyakánál ,is szereti, ha puszilják. Lassan elkezdhet vándorolni a kezed is, először csak a belső combját simogasd, azután térj rá a nőiességére(még ne ujjazd, csak simogasd neki bugyin keresztül lassan, ne túl erőssen), eközben lejjebb is mehetsz a csókolgatásokkal, a mellét is puszilgathatod, nyalhatod, aztán a hasát, és végül elérsz oda, ott meg már úgyis tudod, hogy mit kell tenned, ha már kellően felizgult, akkor mehet az ujjazás is. :) Remélem segítettem. :)

18/l

2011. aug. 7. 19:09
 8/18 anonim ***** válasza:

ma 19:09

Húh, ez elég jó leírás volt, majdnem én is felizgultam rá, ahogy elképzeltem :D

2011. aug. 7. 19:12
 9/18 anonim ***** válasza:

ma 19:09

Kaptál is érte kezecskét :D

2011. aug. 7. 19:12
 10/18 anonim ***** válasza:
96%

19:09 vagyok. :) Köszi szépen. :)

Azt kihagytam, hogy suttoghattok is a lány fülébe valami kedveset. :) és ne feledjétek, hogy nézzetek egymás szemébe, ne csak úgy ide-oda. :) Azt kihagytam, hogy sok fiú szereti a szép női lábakat, azokat is lehet nyalogatni, az ujjakat bekapni. :)

2011. aug. 7. 19:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!