Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért változott meg ennyire?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg ennyire?

Figyelt kérdés
Elég régóta van már egy barátnőm, már az esküvőt tervezgetjük, meg hasonlók, a lényeg, hogy komoly. Régebben elég sokat szeretkeztünk, és őszintén elég extrém dolgokba is belekóstolunk. Mostanában viszont, az elmúlt fél de inkább 1 évben jelentősen kevesebbet szeretkezünk, sőt, a barátnőm "visszahúzódóbb" is lett, olyan szinten, hogy megharagszik ha olyanokat mondok hogy dugás, szex, hasonlók, mert ő úgy véli, hogy nem egy utcalány, akit csak úgy megdugok, tehát csak szeretkezésnek hívhatom. Na mindegy, nem ez a lényeg, csak hogy az utóbbi időben már tényleg nagyon ritkán vagyunk együtt. Megkérdeztem ennek pár hete az okát, azt felelte, hogy mivel most nem suli idő van, így kevesebbszer kívánja a szexet ( mert több időt töltünk egymással ). Azóta dolgozik, kevesebbet találkozunk, de ugyanez a helyzet, így megint rákérdeztem, most az volt a válasza, hogy jobban esik neki ha filmezünk, sétálunk, ha csak szimplán összebújunk. Kénytelen voltam ezt is elfogadni, nem fogom ráerőltetni a szexet, szeretem, ha mindketten élvezzük. Megértettem a problémáját, de valahol mégis zavar ez az egész. Inkább lányok véleményére vagyok kíváncsi, hogy ez így rendben van?
2011. aug. 7. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:

nálam is szokott ilyen lenni.

végre egy megértő pasi,aki nem rögötön azzal jön,h biztos megcsaltál...

nyugi van,biztos szeret a csajszid:)

21/L

2011. aug. 7. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
nem tudom nekem a napi 1 ritkábban napi 2 a megfelelő,lehet most egy ilyen időszak,sztem fogadd el,nincs ezzel gond ritkán nekem is van ilyen 21L
2011. aug. 7. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy neked ez az intenzitás megfelel-e? Neked is elég-e ha csak "szimplán összebújtok"? Ha nem, akkor próbáljatok valami megoldást találni. Ha nem sikerül, inkább esküvő előtt szakítsatok, mint hogy közös életeteket megkeserítse ez a dolog.
2011. aug. 7. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Annak ellenére, hogy egy rendkívül dekoratív lányról van szó, nem a külsejéért és nem is a szex miatt vagyok vele, hanem mert szeretem. Nem mondom, hogy nem esne jól többször, mert melyik férfinak nem, de nem fogom ráerőltetni csak azért, hogy nekem jó legyen.
2011. aug. 7. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Pedig jó kell, hogy legyen! Mindkettőtöknek. Sok-sok éven át. Különben baj lesz.
2011. aug. 7. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Achillesz, azért nem csak ez az alapja egy kapcsolatnak.

Nem hiszem, hogy direkt akar kiszúrni veled, kedves kérdező! Viszont olyat el tudok képzelni, hogy talán tudat alatt most tesztel téged, hogy ha nincs annyi szex, akkor is kell-e neked. De most ez csak úgy beugrott ötletként. Mert ha az én kapcsoaltom is ilyen komolyra kezdene fordulni, tuti, hogy bennem is felmerülnének ilyen kérdések. Plusz létezik olyan, hogy alábbhagy a kedv egy csajban, ezt tapasztalatból mondom. De tutira van így pasikkal is. Szóval aggódnod nem kell, de esetleg próbálj viszonylag újféle programokat szervezni, vagy olyan módon hozzáérni, ahogyan korábban nem simogattad még, vagy nem tudom, a lényeg, hogy újíts valamit. Az ilyesmik fel tudják ébreszteni a már kissé aludni térő szerelmetes érzéseket:) Legalábbis nálam működnek. 21L

2011. aug. 7. 19:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!