Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, sracok mi a velemenyet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, sracok mi a velemenyetek a popsiszerxrol? Izgatonak talaljatok, avagy sem?

Figyelt kérdés
A parom akit nagyon szeretek, es o is engem, teljesen ra van kattanva a popsimra, minduntalan ott kot ki. Ami nem is lenne baj, ha annyira elveznem. De sajna ellenerzeseim vannak, egyreszt talan mar azert is, mert volt mikor eltevesztette a bejaratot, es az irtozatosan fajt. Talan nem is erti, hogy miert nem elvezem, mivel o viszont nagyon, ha en ot analisan izgatom. Kerlek, irjatok meg velemenyeteket, tapasztalataitokat!
2011. aug. 7. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Sok sikosító.
2011. aug. 7. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Nagyon izgató, egy másfajta örömforrás. De csak akkor, ha jól csinálják: sok odafigyelést, előkészítést igényel, ahhoz, hogy mindkét fél élvezze.

Sóval az úgy nem működik, hogy fogja és berakja ... az rohadtul fog fájni. Szépen elő kell készíteni, lassan kitágítani. ÉS ha bejutott, akkor sem mindegy milyen technikával nyomul, mert még akkor is elronthatja.

2011. aug. 7. 18:22
 3/9 anonim ***** válasza:
szereti ha análisan izgatod? mit szoktál csinálni?
2011. aug. 7. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Minden nap van 3-4 ilyen kérdés. Használd a keresőt. Amúgy élvezem, síkosítót használunk, ellazulok, figyel rám, orgazmusom is van.
2011. aug. 7. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
engem speciál egyáltalán nem vonz a téma. nem szeretem azt sem, ha a barátom ujja oda téved:) szerencsére nem is erőlteti, neki sem ez a legnagyobb szexuális álma.
2011. aug. 7. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:
igen 20L
2011. aug. 7. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Fontos a jó kivitelezés. Sok síkosító és megfelelő tágítás. Én is élvezem (hiába jönnek majd sokan hogy az nem arra való, stb...)

Ha viszont nem jó neked, akkor ne csináld. Így csak ellenérzésed lesz, és idővel az egész szexet nem akarod majd mert attól félsz hogy mikor jön az anális rész. Beszélj mindenképpen a pároddal, hogy neked így nem jó. Vagy legyen ügyesek és figyeljen rád oda, vagy ne próbálkozzon.

29/L

2011. aug. 8. 11:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindnyajatoknak nagyon szepen koszonom a valaszt. Szeretem a parom, es szeretnek a kedveben jarni, de teny es valo, nagyon fontos, hogy ezeket a dolgokat meg tudjuk beszelni. Sokat segitettetek!
2011. aug. 9. 10:14
 9/9 anonim ***** válasza:
szívesen :)
2011. aug. 9. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!