Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy biszex vagyok?
szerintem ezt még hanyagold, majd pár év múlva ha lesz igazán jó barátod/barátnőd, akiben megbízol, akkor neki elmondhatod
még túl fiatalok a barátnőid, hogy igazán megértsék és ne csak egy pletykaként fogják fel (gondolom veled egyidősek kb)
szerintem sem érdemes elmondani a szüleidnek, legalábbis addig, amíg nem kezdesz járni egy lánnyal.
esetleg közeli barátoknak barátnőknek elmondhatod, de előfordulhat, hogy kipletykálják. amúgy szerintem nincs benne semmi szégyellni való, de ha téged zavar, akkor tényleg csak megbízható emberekkel beszélj erről.
pont ilyen helyzetbe vagyok...
a szüleimnek még nemakarom, de a legjobb bnőimnek elszeretném.. :/ elvileg holnap kerítünk rá sort, de egy kicsit anya elbizonytalanított...mert tudja h vmit szeretnék nekik elmondani és azt mondta h csak akkor mondjam el ha nem fogom megbánni meg teljesen biztos vagyok a dologban..ugyhgy most kicsit összevagyok zavarva :D
de én szerintm ha tényleg van egy nagyon közeli barátnőd akiben teljesn mértékben megbízol akkor sztem neki elmondhatod nyugodtan...de a szülőknek én szerintem még nem kéne...de ez csak az én véleményem :)
Szerintem csak magadnak okozol bajt, ha elmondod bárkinek is... Ne hamarkodd el. Gondold végig mit veszítesz vele...és mit nyersz. Nem biztos, hogy megéri.
Az osztályunkban elég sok a pletyka... 23-man vagyunk 1-egyetlen fiúval. 22 lány meg ugye bár tud gerinctelen lenni...
Na hát az történt, hogy egy olyan pletyka kapott szárnyra, hogy az egyik lány leszbikus... Mert nagyon közvetlen volt mindenkivel...Na hát ez elterjedt az osztályba... Az még ront a helyzeten, hogy ez egy tánc iskola és sokszor öltözünk egymás előtt. Sokan elfordultak, bunkók voltak vele... Mert azt gondolták biztos rájuk fog izgulni. Amikor kiderült, hogy a lánynak van egy barátja az volt az új hír, hogy biztos csak azért szedte össze, hogy elterelje a figyelmet...Addig-addig míg a lány fülébe jutott...és észre vette a jeleket. Annyira rosszul esett neki, hogy mindenki elfordult tőle, hogy elment a suliból. Ez több mint egy éve volt és még mindig együtt vannak a barátjával...
Ennyit arról, hogy elfogadjuk a másságot...
Én is biszex vagyok, én már kiskorom óta és mikor anyuméknak elmondtam nem szóltak semmit. Ajánlok egy oldat www.gay.hu
A barátnőidnek ne mond el, csak annak akit már legalább 5 éve ismersz és a legjobb. Ja egyébként nekem a legjobb barátnőm 4,5 évig voltam belé szerelmes xD Am a gayen engem is megtalálsz :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!