Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel lehetne még jobban fokozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehetne még jobban fokozni?

Figyelt kérdés

Itt gondolok arra a kéj vágyra, amikor az ember lánya szinte extázisba esik szeretkezés közben ( szoktam, gyönyör, ha megélhetem a párom által ), de ez a csúcs, vagy ezt lehet fokozni???

Feszegetni szeretném az élvezetek határát és kíváncsi lennék arra, kinek milyen ötlete van.

Van előjáték, mindkét fél részéről, nem kapkodunk és mindketten élvezzük azt a gyönyört, amit a másiktól kapunk, de..... van tovább is élvezet szinten???

2011. aug. 7. 17:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
persze van még a menyország....de,ha te jobbat és többet akarsz akkor valami nincs rendben a mostani szexuális életeddel...
2011. aug. 7. 17:12
 2/13 A kérdező kommentje:
A szexuális életemmel minden rendben, én arra vagyok mindössze kíváncsi, hogy lehet - e fokozni a dolgokat, hogy még bombasztikusabb legyen?
2011. aug. 7. 17:15
 3/13 anonim ***** válasza:
Hányd arcon.
2011. aug. 7. 17:25
 4/13 A kérdező kommentje:
De egy bunkó vagy... istenem, ekkora gyökér egy embert... hé, legalább van diplomád? -.-' mert ha igen, csak gratulálni tudok xD
2011. aug. 7. 17:42
 5/13 anonim ***** válasza:

lány vagy kérdező? azt is meg írhatnád mennyi idős vagy....

az első válaszoló vagyok..

2011. aug. 7. 17:53
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem hím :)
2011. aug. 7. 18:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Spontán dolgok azok, amelyek be szoktak jönni. A továbbiakban használd a fantáziád.
2011. aug. 7. 20:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Kérdező nagyon egy szánalmas szärosfos vagy XD
2011. aug. 7. 20:30
 9/13 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak üzenem, előbb tanulj meg helyesen írni, édes ;)

A többieknek pedig: Nő vagyok és 23 éves :)

2011. aug. 8. 15:32
 10/13 anonim ***** válasza:
23 éves "nő" tinilány stílusban írogat hmmm.
2011. aug. 8. 18:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!