Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit tenétek ha egy részeg lány le akarna smárolni titeket?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 15:23
2/10 napietus válasza:
finoman eltaszítanám magamtól, persze nem úgy, hogy elessen, de határozottan.
3/10 anonim válasza:
Elküldeném melegebb éjhajlatra, de akkor is ha ezt egy részeg pasi csinálja, kell a fenének részeg ember
4/10 anonim válasza:
hmm helyzet adja.. ha fel vagyok pörögve és kicsit részeg is vagyok és nincs ismerős akkor hagynám, amúgy nem.. tudod a jóhír..:D
5/10 anonim válasza:
ha van bennem is azért egy kis pia, és azért jó csaj, akkor szerintem hagynám egy csókra. a fiú barátaimnak legalább lenne egy jó estélye :D
6/10 anonim válasza:
attól függ,hogy
tetszik-e a lány,
ismerem-e,
mennyire részeg,
kik vannak a közelemben...
ha tetszik,
tudom róla,hogy normális és nem veszélyezteti a "jóhíremet" hogy egy hülye p*csával smárolok,
nem annyira részeg h szégyenkezzen másnap a dolog miatt,
és a közelemben csak olyan emberek vannak,akikben megbízom,
akkor igen
ha bármilyen más esetben: NEM
7/10 anonim válasza:
attol függ hogy hogy néz ki a csaj. és persze ha énis be lennék állva
8/10 anonim válasza:
ha ismerem no para:D ha nem akkor kitérek az útjából és kész.Tapasztalatból.. és attól még mert valaki smárol egy csajjal még nem lesz lezbi.
10/10 anonim válasza:
Megfordítanám, hogy ne hányjon le, de hamár megfordult, hátulról megdugnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!