Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől van a fehér váladék a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marissa18 kérdése:

Mitől van a fehér váladék a hüvelyem falán? és a hüvelyemben?

Figyelt kérdés
Pár napja elkezdett viszketni a hüvelyem.Ajánlották hogy próbáljam ki a canesten a combit.Vettem is.A viszketés es az irritáció elmúlt.Viszont a fehér túró szerű váladék a hüvelyem falán még mindig észlelhető.ÉS a canesten combiba 3 db hüvelytablettának kéne lennie.Ebbe pedig csak egy van.Ha ezt az egyet használom el akkor is segithet?
2011. aug. 7. 14:39
 1/4 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Olyan nincs, hogy csak egy van. Reklamálj a gyógyszertárban. Amúgy szerintem jó ötlet a Canesten kombi, de én a helyedben elmennék nőgyógyászhoz is a biztonság kedvéért.
2011. aug. 7. 14:41
 2/4 A kérdező kommentje:
hát vissza is vinném..csak sajnos nincs meg a blokkom róla..és úgy nem veszik vissza ...
2011. aug. 7. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsi hogy ezt mondom,de a hüvelyed falán?Ahhoz fel kellene magadnak nyúlni,nem?

De ha nem így érted,akkor gondolom a bejáratra gondolsz,illetve a kis-nagyajkaknál lévő zegzugos részre...Ha túrós jellegű,akkor mindenképp fertőzés illetve gombáról van szó.És ha még folyás is kíséri pláne!

Tényleg canesten kell rá,de ha nem múlik,akkor nőgyógyász antibiotikumos kezelést,hüvelykúpot meg hüvelytablettát és egyebeket fog felírni neked!

2011. aug. 7. 15:33
 4/4 A kérdező kommentje:
igen úgy gondoltam ahogy leirtad..a kis nagy ajkaknál...folyáás az nincss...en is erre tippeltem..de elég a canesten krém vagy kell a hüvelytabletta is???
2011. aug. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!