Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Allergiás lennék a Durexre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Allergiás lennék a Durexre?

Figyelt kérdés

Szóval az tűnt fel, hogy a mikor a barátommal szeretkezünk, és Durexet használunk, akkor égető érzésem van "ott lent", meg fáj akkor is ha lassan csináljuk, és akkor is ha gyorsan. Szóval az elején jó, aztán meg nagyon rossz lesz.

De ha LifeStyle-t vagy masculan-t, vagy más féle óvszereket használunk, akkor minden teljesen rendben van, nem fáj semmi. És Durexből is kipróbáltunk már 3 félét(elite,select, ultra thin) és egyik sem jó :S

Tudom, a megoldás az, hogy nem használunk Durexet, hanem valami mást; de akkor is érdekel, hogy ez miért lehet? Allergiás lennék rá? Van benne valami olyan összetevő, ami a többiben nincs?

Értelmes válaszokat, köszönöm!

2011. aug. 7. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy a párod p*csére vagy allergiás
2011. aug. 7. 13:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos allergiára utalnak a tünetek. :S
2011. aug. 7. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
én latex allergiás vagyok,csak latexmentes óvszert használhatok,nem lehet,hogy más óvszernél is vannak ilyen tünetek?sztem nem nagyon különböznek az összetevőik
2011. aug. 7. 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:
bocs most láttam hogy másiknál nincs ilyen tünet,akkor ne használjatok durexet vagy próbáld ki a latexmentes durexet
2011. aug. 7. 15:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!