Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen gyakoriságú szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakoriságú szexuális együttlét a "normális" milyen gyakran szoktatok ált. A párotokkal együtt lenni?

Figyelt kérdés

Természetesen pároktól és kapcsolattól függő de nálunk pl a párom sokkal gyakrabban akarja van hogy naponta is vagy akár két nap kimarad és aztán egy nap többször is viszont én meg soknak tartom ezt. Ezért vagyok kíváncsi hogy úgy átlagban mi mondható normálisnak?

L/20

2011. aug. 7. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
mi szinte mindennap együtt vagyunk, vagy ha nem is szexelünk akkor orálisan elégítjük ki a másikat...nekünk ez a normális de kinél mi :D 19/L 20/F
2011. aug. 7. 12:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A könyvekben általában heti 2-3 alkalmat olvasni. De nem mindegy? Az a lényeg, hogy köztetek összhang legyen. Ha nem tudtok olyan megoldást találni, ami mindkettőtök számára elfogadható, akkor búcsúzni kell.
2011. aug. 7. 12:54
 3/12 anonim válasza:
100%
Attól függ mennyit talizunk, de úgy kb heti 1 alkalom.:)
2011. aug. 7. 12:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kb.kétnaponta,régebben naponta szeretkeztünk,most ritkább,viszont párszor becsúszik olyan is hogy naponta 2
2011. aug. 7. 13:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
17/L voltam
2011. aug. 7. 13:05
 6/12 anonim válasza:
100%

Szia!

Ez tudod sok mindentől függ. Ki milyen szexuális étvágyú, milyen hangulata van stb.

A tankönyvek írnak heti 1-2 vagy 2-3 alkalmat.

A neten sokszor a mindennapos, vagy heti 4-5 alkalmat tartják ideálisnak.

Van akik hetente találkoznak és azok akkor sokszor "esnek egymásnak", mások ritkábban tudnak együtt lenni.

Általánosan, akik együtt élnek, és átlagosan is kívánják a szexet, valamint minden körülmény adott hozzá talán 2-3 alkalom.

A barátoddal ilyentén semmi gond nincs. De ha te sokallod, hát azt mondd meg neki. Vagy kérd tőle, hogy izgasson fel, hogy te is akard. De mindenképp vele kell megbeszélned, hogy mi sok/kevés neked. :)

2011. aug. 7. 13:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem napi 1 kevés volt.

24n

2011. aug. 7. 13:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
naponta 1-2 de nekem néha kevés :) 21L
2011. aug. 7. 13:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem napi 1 lenne az igényem. De heti 3-mal is megelégednék jelenleg... Havonta 2x van szex. Fél éve vagyunk együtt... :S
2011. aug. 7. 14:37
 10/12 anonim ***** válasza:
napi 4 minden nap 20L22F
2011. aug. 7. 22:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!