Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van az? A párrommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az? A párrommal szeretkezünk, /én vagyok a fiú/ és mikor elmegy a párom akkor tovább nem lehet folytatni a sexet mert neki fáj, mért van ez? ÉS még olyan is van h gumi nélkül csináljuk, és utána meg folyása van. Mért?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 3-4. orgazmus után szokott ilyen lenni. Akkor már hiába kÍvánom a párom, a puncim is kiszárad néha és feszÍtő érzés van ott belül. Nem fáj, de kellemetlen. Nem tudom miért van, de ez van. Meg szokta érteni. Van más módja is a befejezésnek.... ;)
2011. aug. 7. 09:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez normális dolog...Ha egy lány elélvez,utána nagyon érzékeny lesz minden érintésre-nincs ez ellen mit tenni-utána még vagy 10 percig én is ilyen vagyok.Igaz,hogy máshogy is befejezhetitek a dolgot.Szerintem azért van folyása,mert élvezte/élvezi,ez jó. 17/L
2011. aug. 7. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
folyása az előváladékodtól van, plusz az ő nedvességétől, és mivel a szex intenzívebb gumi nélkül, jobban nedvesedtek.
2011. aug. 7. 12:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha benne mész el, akkor a bekerült ondónak is ki kell folynia valamikor.

Egyébként néha velem is van ilyen, hogy kellemetlen. De nem mindig, és én túl tudom élni. Deha annyira fáj neki, akkor be lehet fejezni más módon is, hogy neked is jó legyen.

2011. aug. 7. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Azért szerintem nem olyan gyakori ez...

Az elég ritka, hogy egyszerre élveznek el. Úgyse mesélitek be, hogy mindenki azt csinálja, hogy amint a lány elélvezett, farok ki rögtön és kézzel v. szájjal befejez...

2011. aug. 7. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok..egyszerűen annyira érzékeny leszek,hogy kellemetlen minden érintés

20/L

2011. aug. 7. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!