Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett a gond vele?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban megebredtunk a baratnommel es nagyon megkivantuk egymast es peetingelni kezdtuk ,mivel meg szuzek vagyunk. Nagyon jo volt minden csak az volt a baj,hogy en elmentem egy kis ido utan,de a baratnomnek nagyon sok ido kellett. Persze,volt mar mikor tobb idobe tellett neki,de most kulonosen sok id kellett ahhoz hogy elmenjen. Mar nem tudtam mi lehet a gond es ezt eszre is vette rajtam,es meg ugy is beszeltem vele mint aki nem erti meg,de tenyleg nem ertettem akkor,es azota egy kicsit haragos. Szerintetek mi lehetett a gond?2011. aug. 7. 08:55
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg ő kevésbé kívánt meg téged az éjszaka közepén, ezért kevésbé izgult fel, ezért élvezte kevésbé. Ezen mondjuk nem igazán értem mi értelme van összezörrenni.
2/3 anonim válasza:
Mert a nőknek nincs "reggeli merevedésük". Én kifejezetten utálom a hajnali/reggeli szexet, akkor is, ha a barátomat önmagában kívánom, mert mondjuk olyan édes nyomott fejjel meg kócos hajjal :) Reggel nem vagyok vevő a szexre.
3/3 anonim válasza:
Ezen összeveszni olyan, mintha belerúgnál a küszöbbe és nem azt mondod, hogy (...), hanem azt, hogy bocsánatot kérek. És igen, elég nehéz a hölgyeknek izgatottságot előidézni korán reggel.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!