Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénisz teszt fiúknak! Hány éves vagy? Mekkora a péniszed (cm)? Hogy néz ki merev állapotban: felfelé ivel, kicsit görbül vagy egyenesen áll? Körülmetélt vagy hagyományos a péniszed?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 05:33
11/29 anonim válasza:
13:53 beteg xDDDDDDDD még mindig sirok :D
12/29 anonim válasza:
Hány éves vagy? 16
Mekkora a péniszed (cm)? 18/5
Hogy néz ki merev állapotban: felfelé ivel, kicsit görbül vagy egyenesen áll? enyhén felfelé ivelő,normális
Körülmetélt vagy hagyományos a péniszed? hagyományos.
Mekkora beteg kérdés.
13/29 anonim válasza:
29
Lankadtan 8cm, mereven 14cm
Enyhény lefele ível merőleges helyzetben
Nincs nyírbálva
15/29 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy 1240+704/108 cm hosszú és 71+399/94 cm vastag.
16/29 szamo77db válasza:
Ez a kérdés már egyenesen agysalak!
17/29 anonim válasza:
22 18 felfele és a hasamhoz hozzáér egyenes egész
18/29 szamo77db válasza:
Ne haragudj, de kétségeim vannak az elmeállapotod felől!
19/29 szamo77db válasza:
Szerintem nem normális, aki ilyen felméréseket talál ki!
És hát semmi gondja nincs! Nyilván a szülők dúsgazdagok, mindenre telik, aztán ilyen hülyeségeket talál ki! Pénisz-
teszt! Ezt a baromságot! Hogy ilyen hülye legyen valaki!
Még ha gazdag is, foglalkozhatna építő jellegű dolgokkal!
20/29 anonim válasza:
Nekem metélt, ettől az egész igazából el van cseszve :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!