Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Nektek mi az a legkiseb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nektek mi az a legkisebb dolog amitől már áll a farkatok?

Figyelt kérdés
mondjuk elég egy kivillanó has vagy melltartó vagy annál több kell?
2011. aug. 7. 01:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk ne általánosíts. Én is tudok figyeld csak: ez jellemző a nőkre b@zdmeg -.- olyanról kérdeznek amihez semmi közük, és ha olyat válaszolunk fel is vannak háborodva. Ezt inkább a barátoddal beszéld meg mint velünk.
2011. aug. 7. 02:26
 12/22 anonim válasza:

pasimnak attól ha ő csókol meg engem :)

volt hogy nem feküdtünk le, nem is izgattam és már kőkemény volt, és állt neki, és aztán mivel mennem kellett otthonról dolgozni, hazament, és utána még órákig ált neki pedig nem nyúlt hozzá, mesélte :)

2011. aug. 7. 02:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem. Már a csajtól nem is kell látni a mellet :D csak a csajt.
2011. aug. 7. 02:43
 14/22 anonim ***** válasza:

Nekem minap a buszon kezdett állni huu de ciki volt :). Felszállt egy csinos csaj és pont elém állt egy könnyű nyári ruhában volt. Éreztem a haja illatát meg a parfümét, ehez kellemes látvány is társúlt...

Kb pár másodperc alatt úgy begerjesztett, hogy azthittem szétszakad a gatyám :D. Persze próbáltam elterelni a gondolatom de nem ment :D.

A sírás kerülget ilyenkor, begerjeszt úgy hogy mégcsak nem is tud róla és nem érhetek hozzá... :D

2011. aug. 7. 02:51
 15/22 anonim válasza:
Nekem elég reggel hason feküdve kellni, tuti áll. De amugy nőjee válogatja, van akinél egyszerüen a kisugárzás,és a dekoltázs elég, de van akire pucéron se állna fel.
2011. aug. 7. 02:58
 16/22 anonim ***** válasza:

Fhú német órán keményebb mint a 80%-os beton! :D

Ezt ti így nem vágjátok, mert nem láttátok tanci nénit, a nő olyan kb mint barátok köztből a Kinga na egy olyan kaliberű csajnak a látványa is elég :)))))

2011. aug. 7. 04:19
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha markolom a seg-gét és beszívom a haja illatát.

Csak így linkre nem meredezgetek túl gyakran.

2011. aug. 7. 05:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Amúgy se xD
2011. aug. 7. 05:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Lábfej látványa.
2011. aug. 7. 07:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Amit a 4. belinkelt, arra felállt a farkam.
2011. aug. 7. 12:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!