Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megtanulni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megtanulni? Orális kényeztetés fiúknak!

Figyelt kérdés
A páromnak elég hosszú a nemi szerve és szájjal eléggé kicsi részét tudom kényeztetni, ahogy neki jól esik, viszont a mélytorkot meg nem tudom, hogy tudnám megtanulni, hogy élvezetesebbé tegyem számára a dolgot. Lányok, hogyan kezdjek neki, hogy ne legyen tőle öklendezhetnékem? Tudatos önmegtartóztatás az egész? :S Köszönöm, 19 lány
2011. aug. 6. 23:45
 1/7 anonim ***** válasza:
2011. aug. 7. 00:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Keress ilyen videókat, ahonnan ellesheted a trükköket :D

Amúgy egy kérés, megmérnéd nekem, hogy mekkora a távolság a fogaid között, ha kinyitod a szád, amennyire csak tudod? Lehetőség szerint használj egy vonalzót, ezt fürdőszobában tükör előtt könnyen meg tudod tenni. Köszöntem :D

2011. aug. 7. 00:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, ennek milyen szerepe lenne? :D Nem a vastagságával, hanem a hosszúságával van a bajom. De a kívánságodra, parancsolj: 4,7 cm.
2011. aug. 7. 11:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket, nagyon hasznosak! :D
2011. aug. 7. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Okés, köszönöm szépen! :)

Csak azért kérdeztem, mert néhány szájhős harcos állítja, hogy a 4,5cm vastagság az vékonyka. Szóval, biztos, hogy vékony lenne az? :D (Félreértés ne essék, nem hozzád intéződött a kérdés...)

2011. aug. 7. 12:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Szeretkezés közben tökéletesen meg vagyok elégedve a mérettel, de igen, én is szoktam az ilyeneken csodálkozni, amikor elégtelenkednek a 20 cm hosszú, és 6 cm vastag szerszámok miatt. Könyörgöm... Vegyen műbránert ha neki ez NEM ELÉG! :D
2011. aug. 7. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nah, végre megint egy normális csaj :D

Örülök neki. :)

2011. aug. 7. 18:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!