Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért nem érzek semmit sex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem érzek semmit sex közben?

Figyelt kérdés
Felizgat azzal nincs gond,azt még érzem mikor berakja(kicsit szűk vagyok),de onnantól kezdve semmit.Ő az első,de csináltuk már jó párszor.Mit csináljak hogy nekem is jó legyen?
2011. aug. 6. 23:29
 1/10 anonim ***** válasza:
gyakorolj...masztizz...
2011. aug. 6. 23:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha kézzel ér hozzám azt érzem,csak ha berakja azt nem.
2011. aug. 6. 23:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele az elején!

Engem is nagyon zavart, de megpróbáltam elengedni magam, meg arra koncentráltam, hogy b*sszus, mégiscsak szexelek!!! :D Én tényleg rákoncentráltam a barátomra, és magára a dologra, ez segített, na meg a kutyapóz. ;)

2011. aug. 6. 23:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, kipróbáljuk remélem összejön:)
2011. aug. 6. 23:42
 5/10 anonim válasza:
59%
kicsi a barátod kolbinnyója...
2011. aug. 6. 23:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

23.35-ös vagyok

Szívesen, remélem, sikerül. ;)

Az én barátomnak se az a hű de nagy a pénisze, és én is erre gondoltam az elején, hogy biztos ezért, de rájöttem, velem van a baj. Szokták is mondani, hogy a szex fejben dől el.

2011. aug. 7. 00:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Izgasd a csiklód miközben dugank ha máshogy nem megy, vagy mikor lovagolsz úgy tekerd a csipőd, hogy a hasához dörgölődjön a csiklód!

A kutyapózzal meg vigyázzatok, mert a kormány ki akarja vetni a kutyapózban szeretkező párokra az ebadót!

:D

2011. aug. 7. 00:00
 8/10 anonim ***** válasza:
mozgasd a csipőd, koncentrálj, menni fog!
2011. aug. 7. 11:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszöntem szépen,megfogadok minden tanácsot.Igazság szerint nekem még meg sem fordult a fejemben hogy kicsi lenne neki.Majd elmesélem összejött-e.
2011. aug. 7. 11:40
 10/10 anonim válasza:
mert ő E.T. és közben hazatelefonál
2011. aug. 9. 11:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!