Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem érzek semmit sex közben?
Figyelt kérdés
Felizgat azzal nincs gond,azt még érzem mikor berakja(kicsit szűk vagyok),de onnantól kezdve semmit.Ő az első,de csináltuk már jó párszor.Mit csináljak hogy nekem is jó legyen?2011. aug. 6. 23:29
2/10 A kérdező kommentje:
Ha kézzel ér hozzám azt érzem,csak ha berakja azt nem.
2011. aug. 6. 23:35
3/10 anonim válasza:
Én is így voltam vele az elején!
Engem is nagyon zavart, de megpróbáltam elengedni magam, meg arra koncentráltam, hogy b*sszus, mégiscsak szexelek!!! :D Én tényleg rákoncentráltam a barátomra, és magára a dologra, ez segített, na meg a kutyapóz. ;)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, kipróbáljuk remélem összejön:)
2011. aug. 6. 23:42
6/10 anonim válasza:
23.35-ös vagyok
Szívesen, remélem, sikerül. ;)
Az én barátomnak se az a hű de nagy a pénisze, és én is erre gondoltam az elején, hogy biztos ezért, de rájöttem, velem van a baj. Szokták is mondani, hogy a szex fejben dől el.
7/10 anonim válasza:
Izgasd a csiklód miközben dugank ha máshogy nem megy, vagy mikor lovagolsz úgy tekerd a csipőd, hogy a hasához dörgölődjön a csiklód!
A kutyapózzal meg vigyázzatok, mert a kormány ki akarja vetni a kutyapózban szeretkező párokra az ebadót!
:D
8/10 anonim válasza:
mozgasd a csipőd, koncentrálj, menni fog!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszöntem szépen,megfogadok minden tanácsot.Igazság szerint nekem még meg sem fordult a fejemben hogy kicsi lenne neki.Majd elmesélem összejött-e.
2011. aug. 7. 11:40
10/10 anonim válasza:
mert ő E.T. és közben hazatelefonál
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!